Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akit zsaroltak már szexuálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit zsaroltak már szexuálisan, hogyan tudott kiutat találni? L

Figyelt kérdés
Sajnos olyan élethelyzetben vagyok amiben rossz döntések sorát hoztam meg és most zsarolnak miatt. Fiatal nő vagyok és két idősebb férfi befolyása alá kerültem akik nem szállnak le rólam. Mit lehet ilyenkor csinálni?
ma 14:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Rendorseg
ma 14:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Erre én is kíváncsi lennék mert voltam hasonló helyzetben. Szerencsémre nem élt vissza a bizonyítékokkal a volt szeretőm.

Akkoriban én is paráztam a helyzet miatt de feleslegesen.

42/N

ma 14:33
 3/15 anonim ***** válasza:
87%

Rendőrségi feljelentés

Bár suembesótés se tárgyalás nem volt

A zaklatás megszünt

3 év pokol

Hogy miért vártam ennyit ?

Mert mikor kezdődött fiatalkorú voltam és féltem.

Aztán az akkori páromnak ki tállaltam mindent és Ő cipelt el a rendőrségre persze előtte rám rúgta a szoba ajtót mert be vettem egy levél xanaxot és nem reagáltam semmire

Nem voltam akkor kihalgathato állapotban másnap kellett menni

Azért nem erőltettem utánna az egészet mert amikor kezdődött akkor 1 nem abban a városban 2 fiatalkorú voltam ergo behívták volna a szüleim és azték akartam h tudjanak róla

3 át adtál volna az ügyet a helyi kapitányságnak ott meg ismer mindenki mindenkit.

Szóval inkább kussba maradtam és örültem h így is vége

ma 14:34
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szemetladak
ma 14:35
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
ma 14:33 Fostal a ferjedtol mi? Legalabb az a kis para a minimum a hazasagszedelges miatt .
ma 14:35
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ha ilyen helyzetben lennék először fenyegetőznék a rendőrséggel, de ha úgy érezném az rosszabb lenne, akkor inkább egyből rendőrség!

Nem várnék, mert csak rosszabb lehet.

ma 14:38
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrség.
ma 14:40
 8/15 anonim ***** válasza:
81%
A fönököm mondta ha nem fekszem le vele,akkor kirúg.Megoldottam.Felmondtam.
ma 14:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel zsarolnak? Anyagilag kihasználnak?
ma 15:06
 10/15 anonim ***** válasza:
68%

ma 15:37 Jol mondja!

A nok annyira jatszmasak! Annyira letudtjak a sajat buneiket kicsinyiteni, hogy nem igaz. Majd a sok no lepontoz de lexarom.

ma 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!