Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit zsaroltak már szexuálisan, hogyan tudott kiutat találni? L
Erre én is kíváncsi lennék mert voltam hasonló helyzetben. Szerencsémre nem élt vissza a bizonyítékokkal a volt szeretőm.
Akkoriban én is paráztam a helyzet miatt de feleslegesen.
42/N
Rendőrségi feljelentés
Bár suembesótés se tárgyalás nem volt
A zaklatás megszünt
3 év pokol
Hogy miért vártam ennyit ?
Mert mikor kezdődött fiatalkorú voltam és féltem.
Aztán az akkori páromnak ki tállaltam mindent és Ő cipelt el a rendőrségre persze előtte rám rúgta a szoba ajtót mert be vettem egy levél xanaxot és nem reagáltam semmire
Nem voltam akkor kihalgathato állapotban másnap kellett menni
Azért nem erőltettem utánna az egészet mert amikor kezdődött akkor 1 nem abban a városban 2 fiatalkorú voltam ergo behívták volna a szüleim és azték akartam h tudjanak róla
3 át adtál volna az ügyet a helyi kapitányságnak ott meg ismer mindenki mindenkit.
Szóval inkább kussba maradtam és örültem h így is vége
Én ha ilyen helyzetben lennék először fenyegetőznék a rendőrséggel, de ha úgy érezném az rosszabb lenne, akkor inkább egyből rendőrség!
Nem várnék, mert csak rosszabb lehet.
ma 15:37 Jol mondja!
A nok annyira jatszmasak! Annyira letudtjak a sajat buneiket kicsinyiteni, hogy nem igaz. Majd a sok no lepontoz de lexarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!