Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg annyira fura? L
22 vagyok és nem voltam együtt még senkivel, mert nem éreztem azt még sose, hogy megtaláltam azt az embert akivel szeretném.
Lett volna bőven lehetőségem rá, ha akartam volna, 16-17 évesen "túl lehetettem volna rajta".
Valahogy mindig annyira megdöbbennek az emberek, ha feljön ez. Fura vagyok?😅
Engem az sem érdekel, hogy "kiéljem magam", mert sokszor ezt hallom, de nekem erre nincs igényem. Ha egész életemben csak egy emberrel fogok lefeküdni, nekem tök oké.
(Amúgy nem vagyok szentfazék meg vallásos sem)
#41 tudatlanság=boldogság. :D :D
Amúgy viszonyítás kérdése ez igaz.. ha nem tudod hogy milyen jó a pizza hiheted egy életen át hogy a vajaskenyér a gasztronómia csúcsa :D :D
Figyu kérdező.
Az a helyzet, hogy ezek a dolgok mindig önbizalomhiányból erednek. Nem feltétlen a külsőt tekintve. Statisztikailag szerintem kimutatható, hogy a késői szüzek lesznek gyári munkások, bolthálózati eladók, minimalisták.
A probléma nem az hogy szűz vagy, az a problémának csak egyetlen fajta megnyilvánulása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!