Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is csalódás a valódi szex?
Figyelt kérdés
Sok év küzdelem után, végül összejött egy kapcsolat, fél évig együtt is voltunk. Aztán szakítottam, nem a szex miatt, de ez más tészta.
Persze én is gondolkodtam, hogy talán csak rossz nővel voltam együtt, szóval végül rászántam magam egy örömlányra, aki nyilván megjátszotta magát, de az se volt valami sokkal extrább dolog. Más férfi is ezt tapasztalja?
#a szex csalodás #tényleg akkora szám #nem nagy szám
nov. 4. 10:19
1/4 anonim válasza:
Nem, számomra inkább folyamatos tanulás és egyre jobb és jobb.
3/4 anonim válasza:
én inkább úgy mondanám, a dögunalmas lagymatag valós szexhez képest tényleg egész jó pótmegoldások állnak rendelkezésre manapság. a jó szexszel viszont sehol sem ér fel.
4/4 anonim válasza:
Nőként nagyon élvezem a szexet. Megfelelő partnerrel, akinek megfelelő mérete van és nem 5-10 perces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!