Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatvankilenc először másnak is csalódás volt?
Igen. Én kifejezetten nem is szeretem, annyira esetlen az egész. Nem is érjük el pontosan a másikat úgy ahogy kéne, de ha pont minden jó helyen van akkor se tudok egyszerre koncentrálni a szopásra és élvezni a nyalást. Nekem egyáltalán nem volt olyan jó ezt kipróbálni és azóta se csinálom senkivel. Szerencsére eddig egy partneremet se izgatta ez. Lehet ők is hasonlóan vélekednek, inkább csináljuk egymásnak külön és akkor csak a másikra koncentrálunk:)
25N
"egyikünk se tudott teljesen a másikra összpontosítani, így nem is sikerült annyira jól"
Pontosan. Esetlen, az. 30F
Csak azt nem értem, hogy miért él ennyire a köztudatban.
Pro: érzed a testeden a lány minden nő procikáját
Vizuális típus révén tetszik a látvány
Con: esetlen
nem annyira élvezetes, mint külön-külön.
Látom talán te is szeretsz csúsztatni, mint az újságírók és a politikusok, a név egyszerű, nem az emberek, ennyit megtudnak könnyen nevezni, ha szexpózokról beszélünk "Guggolós fordított cowgirl" pl nekem sem jutna eszembe, én is "az emberek" közé tartozom. 69 az toposz lett. De nincs különösebb plussz benne.
A misszionárius póz, meg túlságosan merevnek és prűdnek hanzgik, pedig kisebb varriálással teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!