Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt tenyleg minden kerdes a farok meretrol szol ? Egyaltalan vannak itt igazi Nok..?
Figyelt kérdés
Hihetetlen, hova sullyedt a szinvonal..nov. 16. 07:09
1/13 anonim válasza:
Az a vicc, hogy nőként, amikor privátot írnak, akkor is a farokméretről akarnak beszélgetni. Ezeket a női test, intim dolgok nem is érdeklik már. Törlés, tiltás minden farokméregető privát után .L.
2/13 anonim válasza:
Nők nemigen vannak itt, csak olyanok akik nőnek adják ki magukat.
3/13 anonim válasza:
Azért vannak, hidd el, csak ha valaki elutasít, mert nem ismerkedni jön ide, vagy nem érdekli ha egy idegen pasi a farkát akarja mutogatni, vagy pl. próbálja elmondani, hogy nem csak a 20 centis cerka lehet jó, na ezekre rögtön az a válasz, hogy “biztos, hogy pasi vagy”. Már csak nevetek rajtuk.
4/13 anonim válasza:
Amíg nincs rá bizonyíték, addig nem hiszem el.
5/13 anonim válasza:
Nem csoda, ha egyszer minden nő a nagy farkat szereti és várja el.
6/13 anonim válasza:
Nő vagyok. Az 1-es igazat ír. A magukat pasasnak kiadó személyek is a farokról kérdeznek, milyen volt a legnagyobb, hogy szopom le, hogy ülök rá. Sőt , van 1-vagy több alak , aki/k úgy indíd "Szia! Hová élvezzen a farok" több profilról. Na vele mit beszélgessek.
7/13 anonim válasza:
Vannak, de a többségük bizalmatlan, nyilván a rossz tapasztalatok miatt, és azzal is sokszor pokrócok, aki se a fszát nem akarja mutogatni, se levarrni őket 3 napon belül. Meg azért fura (lelki sérült vagy kicsit zakkant) is akad itt azért jó néhány szerintem. Én tizensokév után nem nagyon hiszem, hogy itt bárki is hatást tudna gyakorolni az életem folyására, de vannak faszik, akik fantasztikus barátságokról, isteni dugásokról sőt párkapcsolatokról referálnak itt megismert lányokkal. Ami szerintem inkább volt jellemző 10 éve, mint most.
8/13 anonim válasza:
Egy igazi nő nem szeretheti a nagy farkat?
9/13 anonim válasza:
#8 Dehogynem, sőt, mind azt szereti, de a legtöbb igazi nő letagadja.
10/13 anonim válasza:
Szeretik a nagyot de azért nem csak ebből áll az élet!
Az állításom persze nem minden nőre igaz.
Van aki még a behatolást sem szereti.
Volt szerencsém találkozni egy lánnyal, orál, kézzel lábbal sőt anál a is engedte de vaginálisan egyszerűen nem szerette vagy rossz volt neki vagy pszichés oka volt ez nem derült ki.
Nála aztán mindegy hány cm a pénisz...
Nekem sincs világrekord méretem egy picivel vagyok csak az átlag felett.
A vagina eléggé alkalmazkodó egy szerv szóval ebből sosem volt problémám. Én azt mondanám, hogy leginkább azon múlik a szex minősége, hogy mennyire tudom levenni a lábáról a hölgyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!