Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg annyira fura? L
22 vagyok és nem voltam együtt még senkivel, mert nem éreztem azt még sose, hogy megtaláltam azt az embert akivel szeretném.
Lett volna bőven lehetőségem rá, ha akartam volna, 16-17 évesen "túl lehetettem volna rajta".
Valahogy mindig annyira megdöbbennek az emberek, ha feljön ez. Fura vagyok?😅
Engem az sem érdekel, hogy "kiéljem magam", mert sokszor ezt hallom, de nekem erre nincs igényem. Ha egész életemben csak egy emberrel fogok lefeküdni, nekem tök oké.
(Amúgy nem vagyok szentfazék meg vallásos sem)
Mondjuk elég jól leszűrhető (legalábbis nekem eddig könnyen ment) hogy ki az aki csak arra megy hogy megdöntsön egy csajt, és ki az aki szeretné ténylegesen megismerni, kapcsolatot kialakítani és nem eldobni ha pár hét után még nem adta be a derekát.
Az fura. Vmi nem okés veled.
Valszeg te is az leszel, aki 30-40 évesen is szűz marad vagy baromi rossz szexuális élete lesz.
Kérdező, és az összes többi szűz!
Nem véletlen hogy ugyan azt a követ fújjátok, már elnézést. Alapvető ösztön a szex, és mindenkinek igénye van szeretetre, és egy társra.
Nyilván bennetek is munkálnak ezek az érzések, de vannak olyan gátak amik miatt gyávák lesztek cselekedni. Persze mindenki fél kisebb-nagyobb mértékben a pofáraeséstől, csalódástól, más is van aki egyaltalan nem tartja szépnek az arcát, a testét, egy egy testrészét, de amikor a szégyenérzet dominál, az sajnos pszichés probléma. Nem megsértődni kell most ezen, hanem dolgozni ellene. Senkinek nem fog bekopogni a lópatkó az ajtaján a szőke herceggel. Tessék megcsókolni a békákat! 😆
Nem igazán lehet kiszűrni.
Aki nyílt ember, az megmondja, tehàt nem kell szűrmi.
Aki meg taktikázik, az képes udvarolni is, eljátszani a hős szerelmest.
Akiket kiszűrsz, azok csak komolytalan emberek, akiknek mindegy, hogy összejön-e a dolog vagy sem.
Hidd el hogy észrevehető, annyira még egy sem tudott "udvarolni" és megvezetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!