Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen a szex egy 45+ -os...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szex egy 45+ -os férfivel,fiatalabb lányok? Tényleg jobbak az ágyban?

Figyelt kérdés

nov. 28. 13:54
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
77%
Bocsi, hogy férfiként írok,de én egyáltalán nem tartom magam jónak az ágyban.
nov. 28. 13:55
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig jó tapasztalatom volt az idősebb férfiakkal.
nov. 28. 13:56
 3/43 A kérdező kommentje:
Eddig 2 privatot kaptam,hogy kisfiú vagyok. Koszonom a szorongóknak,de lány vagyok,és van egy idősebb pasi,aki nagyon kitartó,de félek,hogy nem lenne jó vele az ágyban. Ezért érdekel,ki mit élt meg.
nov. 28. 14:01
 4/43 A kérdező kommentje:
1 miért nem?
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
Abból kiindulva, hogy most 37 vagyok és mennyivel jobb visszajelzéseket kapok mint 25 évesen, szerintem újabb 10 év múlva még jobb leszek
 6/43 A kérdező kommentje:
2, milyen volt vele,leírod?
 7/43 A kérdező kommentje:
Én igénylem a hardcore szexet és igazából azt is szeretem jobban. Az idősebb pasik is igénylik,tudnak teljesiteni így vagy inkább "szerelmeskedni" szoktak?(lassú misszionárius stb... ezektől kivagyok)
nov. 28. 14:06
 8/43 anonim ***** válasza:
95%

3 idősebb pasim volt.

35 vagyok most.

24 évesen volt 41.

32 évesen 52.

30-35 évesig 43-48ig. (együtt éltünk).

Mindháromra elmondható, hogy figyelt rám. Szeretett és tudott is nyalni. Tudta használni ami a lába között volt. Nem voltak türelmetlenek.

Az utolsó, akivel együtt éltem reggel és este is kívánta a szexet. Ha úgy volt órákig is bírta. Orgazmusig nyalt. Benne volt minden általam perverznek gondolt dologba.

nov. 28. 14:08
 9/43 A kérdező kommentje:
8,köszi,ez az első releváns komment. Elég bíztató.
nov. 28. 14:11
 10/43 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jó tapasztalataim vannak az idősebbekkel. Párom is 48, tökéletesen megfelel.
nov. 28. 14:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!