Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen a szex egy 45+ -os...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szex egy 45+ -os férfivel,fiatalabb lányok? Tényleg jobbak az ágyban?

Figyelt kérdés

nov. 28. 13:54
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

En nem ismerek ilyen kifejezeseket,hogy bdsm,egyszeruen szeretem a kemény szexet,ez van. Egyébként egy tanult ember vagyok, sőt tanárnéni. Az intim dolgokat a 4 fal között(jó sokszor volt kocsis szex,meg mozis izgalmak) intézem. Általában.

Lehet,hogy kompenzálok, hogy a civil életem kimértséget,tudatosságot követel,bár kétlem,hogy ezèrt.

Viszont ez nem határoz meg emberként szerintem,hogy a dugást igénylem.

Ismerkedek valakivel,aki idősebb, meglepően érdekes személy,de félek,hogy a kémia nem működne mert mást akar velem. Nem akarom,hogy finomkodást kapjak aztán lefekszek vele és megbánom.

nov. 28. 16:41
 22/43 A kérdező kommentje:
20as írd csak le. :D nem érdekelnek a frusztráltak.
nov. 28. 16:42
 23/43 anonim ***** válasza:
58%
#21 ugyanezek a dilemmáid akkor is felmerülnének ha a fickó veled egykorú lenne. Ha nincs elég élettapasztalatod ott sem tudhatod mi fog kisülni az ágyban. A kémiát meg vagy érzed vagy nem. Egyébként meg ha szóba kerül a szex (gondolom nem irodalmi felolvasó estre akar hívni) és megkérdezi mit szeretsz nyugodtan mond meg, hogy a hardcore változatot. A válaszaiból le fogod tudni venni nyitott-e rá (ha még rutinosabb vagy akkor azt is, hogy mennyire őszinte, mennyire műdomocska az illető).
nov. 28. 16:44
 24/43 anonim ***** válasza:
85%
#20 mekkora dom aki egy anonim oldalon fényezi magát és nem szúrja ki egyből hogy egy privicélpont-vadász kamu kérdésre válaszol 😂😂😂
nov. 28. 16:45
 25/43 anonim ***** válasza:
19%
Ha jót akarsz magadnak, kérdező, ilyen bűnökbe nem mész bele - és az az ember meg veszélyes, amennyiben 18 sem vagy
nov. 28. 16:46
 26/43 A kérdező kommentje:
Mint írtam,volt egy hosszabb szexkapcsolatom velem egykorúval. Ott tudtam meg,hogy eddig a parkapcsolataimnál nem baj volt velem,csak más volt a temperamentum a partnereimnél..
nov. 28. 16:46
 27/43 A kérdező kommentje:
24 menj a szorongók táborába😀 képzeld vannak olyan nők,akik nem csak tengericsillagok az ágyban
nov. 28. 16:48
 28/43 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező, még le se írtam, és lásd az óvoda le is pontozta. Mondjuk leszh.rom, mert ez az oldal színvonala sajnos. S általában a kis fiatal irigy huszárok pontozgatnak, ahelyett hogy az intelligenciájukat csiszolnák.
nov. 28. 16:50
 29/43 anonim ***** válasza:
74%

37 éves koromban volt egy 2,5 évig tartó szexkapcsolatom egy 50+os férfival. Nem volt probléma a potencáljával bár volt egy sejtésem hogy kémiai rásegítéssel. Kellően perverz volt és olyat is felfedeztem mellette amiről halvány fogalmam sem volt.

Ez nem kompenzáció, én is így fedeztem fel az enyhébb sub hajlamomat.

nov. 28. 16:59
 30/43 anonim ***** válasza:
18%

Nekem 41 éves a párom. Nála rosszabbal még nem találkoztam az ágyban.

Nem is élvezem egyáltalán vele a szexet.

nov. 28. 17:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!