Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem kívánom a szexet, van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom a szexet, van erre megoldás?

Figyelt kérdés

Nagyon ritkán kívánom. Évente kb 1x, és erre már több kapcsolatom is ráment. Jártam pszichológushoz. (többhöz is, évekig!) volt hogy egyedül voltam 3 évig és akkor sem kívántam meg, magamhoz sem nyúltam. A jelenlegi partnerem nagyon megértő, próbálkozunk már 1 éve, de ő nem élvezi a szexet, ha én nem kívánom. (Érthető módon)

Magát az érintést sem kívánom, sem őt, sem másét.

Már mindennel próbálkoztam, és nagyon szeretnék szexelni, szeretném kívánni, próbáltunk csak intimen együtt lenni, vagy időt eltölteni, de semmi sem izgat fel. Nedvesedem, ha olyan a szituáció, tehát a testem reagál (néha) de az agyam nem. Nem érzek semmit, azt sem ha belém hatol, ha nyal, ha simogat, egyszerűen nem jut el az inger az agyamig. Vagy nem tudom. Tipp?

tegnap 23:02
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem aszexuális vagy.
tegnap 23:05
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
És ha én nagyon kívántam eddig, de már egy ideje egyáltalán nem? Arra van megoldás? 30/F
tegnap 23:09
 3/9 anonim ***** válasza:
5%
Nyilván kövér vagy, és egy kittágult moslékosvödör van alattad. Foggyál le, sportolj, feszesedj
tegnap 23:19
 4/9 A kérdező kommentje:

3/3 nak:

163 centi vagyok, 51 kiló, sportos… 22 éves, és eddig 1 előző párom volt. Ha ez megnyugtat :)))

tegnap 23:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne azzal kisérletezzetek a partnereddel, hogy hogyan nem csináljátok, hanem azzal, hogy minél változatosabb legyen az együttlétetek, hátha valami bejön neked. Normális esetben természetesen fontos és döntö, hogy a nö is akarja a szexet, de a ti esetetek nem ilyen. Probáld meg elfogadni amit "kapsz", akár van, akár nincs hangulatod hozzá. Lehet, hogy lassan összecsiszolodtok.
ma 00:16
 6/9 tejjelkifili ***** válasza:
0%

Ilyet még nem hallottam, hogy az érintés sem jó. Egy masszázs sem esik jól?

Amúgy esetleg alkohol vagy valami drog? Ezek áthangolják az észlelésedet.

ma 00:43
 7/9 anonim ***** válasza:

#6 “áthangolják”… érdekesen fejezted ki a tudatmódosító szerek hatását 😂

A drogokat én semmiképp sem ajánlanám, de még az alkoholt sem.

Inkább intim torna. Keress rá a Kegel gyakorlatokra.

ma 05:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Maca tablettát tudnám ajánlani. Bár én férfi vagyok, de sok egyéb pozitív hatása mellett kb 0-24-ben kanos vagyok tőle, és olyan erekcióm van, mint 18 évesen. Elvileg nőknek is segít a libidó növelésében, egy próbát megérhet, pár ezer forint egy több havi adag.
ma 07:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen szerintem ez normális a te részedről..

Valaki többször valaki meg kevésbé és vannak olyanok ,akik egyáltlán nem igénylik..

Te egyáltalán nem igényled.. Örülj neki.

Ez normális élj a természettel együtt és szeresd a körülötted lévő élőlényeket...

ma 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!