Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen a szex egy 45+ -os...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szex egy 45+ -os férfivel,fiatalabb lányok? Tényleg jobbak az ágyban?

Figyelt kérdés

nov. 28. 13:54
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent neked a hardcore?
nov. 28. 14:49
 12/43 A kérdező kommentje:

Rendesen dugjon meg,ne finomkodjon(persze nem egyenlő a szadomazoval)

Csapkodja szét a fenekem,nyomja a farkát a torkomon, húzza a hajam, ha ugy van,kapjon el spontán a konyha közepén,rakjon fel a pultra és keféljen meg... ilyen és hasonlók

nov. 28. 15:00
 13/43 A kérdező kommentje:
10,te hany eves vagy?
nov. 28. 15:04
 14/43 NemFogodKitalálni ***** válasza:
91%

Igaz a párom még csak 41 lesz, de nála jobbat nem is kívánhatnék. Bírja ameddig csak akarom, ha kell, 1 órát is. Úgy és annyiszor dug meg, ahányszor csak szeretném. Élvezésig nyal, addig izgat, amíg már szinte folyik belőlem a puncinedv. Tud romantikusan, lassan is szerelmeskedni, de jobban szeret keményen megdugni néha úgy, hogy utána másnap is fáj a puncim.

27N

nov. 28. 15:15
 15/43 A kérdező kommentje:
14.én pont ezt szeretem,ez a mérce,de még sose voltam 40+ , hát még majdnem 50 évessel sem.
nov. 28. 15:21
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

12#

Ez igen

És szerinted ezt egy fiatalabb pasi nem tudná megtenni veled amit felsoroltál?

nov. 28. 16:06
 17/43 anonim ***** válasza:
58%

Amilyenek a fiatalabbak - totálisan változó mert egyén és nem életkorfüggő.

#12 nem szadomazó, de ez már igencsak BDSM kategória. Arra meg van aki alkalmas, meg van aki csak azt hiszi magáról...

nov. 28. 16:31
 18/43 A kérdező kommentje:
Megtette egy, szexkapcsolatban... normál kapcsolatban nem kaptam meg sajnos. :/
nov. 28. 16:33
 19/43 anonim ***** válasza:
74%
A durva szexet szereted és még nem voltál érettebb pasival???
nov. 28. 16:36
 20/43 anonim ***** válasza:
37%

Ne haragudj kérdező hogy férfiként kotyogok.

Én az éetben egy előzékeny, a lányokra odafigyelő, vagy is "úriember vagyok! De a szexben, ha olyan a partnerem, akkor meghajtom, mint Zinger a varróépet. Általában a nagyobb mellméretnél, állandó a visszajelzés, a löketek száma, és ereje miatt. De lenne még néhány infó, de ha leíom, az irigyek, frusztráltak lepontoznának. A bdsm meg lényoknál szint függő! Amiben már vagy 25 éve benne vagyok. Egyébként egy sportos modern gondolkodású, nem 50 es öltözködésű vagyok.

52F

nov. 28. 16:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!