Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! A puncinak tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A puncinak tényleg hatalma van?

Figyelt kérdés

Elsősorban lányok véleménye érdekelne.

Hogy látjátok? A férfiak sok esetben tényleg, csak arra utaznak?

tegnap 09:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
A nők egy része meg csak farokra.
tegnap 09:27
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Igen nagy a π-na hatalma
tegnap 09:56
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

Hát amelyik pasi képes a pina miatt lemenni kutyába és papucsnak lenni az szánalmas.

Bár van az a mondás ,hogy a pinába,drogba van a legtöbb pénz és hatalom .

tegnap 10:29
 4/13 anonim ***** válasza:
74%

Illetve igen nagyon sok pasi addig teszi a szépet amíg nem kap nunit ha szépen nem megy szinte mindegyik megkérdezi azt "és ha adok egy 20 ezrest" tehát nem képesek elfogadni a nemet inkább megvennék

A rosszabbik fajta az amikor erővel veszi el és teszi magáévá

Szintén azért mert nem képes elfogadni a Nemet

tegnap 10:31
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
#4 ez egy komplett femcelfantázia.
tegnap 10:38
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
a legnagyobb hatalma a pénznek van, és az ismeretségnek. menj el egy Drake koncertre, vagy egy rock sztáréra. rögtön szét nyilik az összes combocska. amelyik nem, még az is csak is gazdag pasinak teszi szét. mert minden jó nő csak is magánál többet keresőnek teszi szét a lábbát. de játszák magukat, hogy engem nem érdekel a pénz, de a pasijuknak nem minimál bérük van. de nézd meg kikkel jönnek össze a a sztárok és a jó nők.
tegnap 11:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb, mint gondolnád.
tegnap 11:54
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
Egy kis hatalom elkélne nekem is. Figyelmességgel, gyengédséggel, és kolbász+tojásokkal viszonoznám
tegnap 11:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
#8: A kolbászból és tojásból túlkínálat van, azzal hiába viszonzod, nem kell senkinek, nem kapsz érte hatalmat.
tegnap 12:19
 10/13 anonim ***** válasza:
31%
Inkább úgy fogalmaznék, hogy sok férfinek annyira a szex körül forog minden gondolata, hogy teljesen elszakad a valóságtól és olyan viselkedést tanúsít, ami finoman szólva is problémás. A #4-es jól összefoglalta, hogy ez mit is takar (sajnos ilyen-olyan formában én is tapasztaltam). Például volt olyan, hogy taxiztam, és miután a sofőr mondta a végösszeget, hozzátette, hogy le is szophatom (nem, nem viccelt), neki ugyanúgy megéri. Inkább fizettem, aztán otthon írtam a taxitársaságnak.
tegnap 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!