Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg annyira fura? L
22 vagyok és nem voltam együtt még senkivel, mert nem éreztem azt még sose, hogy megtaláltam azt az embert akivel szeretném.
Lett volna bőven lehetőségem rá, ha akartam volna, 16-17 évesen "túl lehetettem volna rajta".
Valahogy mindig annyira megdöbbennek az emberek, ha feljön ez. Fura vagyok?😅
Engem az sem érdekel, hogy "kiéljem magam", mert sokszor ezt hallom, de nekem erre nincs igényem. Ha egész életemben csak egy emberrel fogok lefeküdni, nekem tök oké.
(Amúgy nem vagyok szentfazék meg vallásos sem)
Én férfiként 25 évesen voltam először nővel, arról nem tehettem, hogy mindenki elhajtott. Talán 19 évesen megkellett volna erőszakolnom valakit mert az a divat hogy minél előbb szexeljen az ember?
Semmi baj nincs ezzel, még értékesebb vagy hogy nem adod oda magad minden jött mentnek.
F.49
Én is közel 24 voltam mikor túlestem az elsőn. Igaz én eléggé csendes, visszahúzódó gyerek voltam. Bátortalanul közeledtem a lányok felé, akiktől mindig kosarat kaptam, így a későbbiekben pedig a többszöri visszautasítás hátráltatott az ismerkedésben.
Szerencsére idővel sikerült jobban kinyílnom és lett némi sikerélményem.
Ne félj kilógni a sorból, nem kell semmit siettetni.
39/F
Én egy ilyen lányt ismerek, de ő zárkózott is volt mindig, nehezen ismerkedett a bizalom pláne férfiak iránt nehéz volt, vagy egyáltalán nem volt.
És hát minden egészségügyi problémától tartott, vitaminok tömkelegeit szedte, vizsgálatokra járt. kb. hipochonder kategória volt.
E mellett a szex másokkal való érintkezés még nehezebb volt.
Ő 23 volt, eggyel több mint te mikor elvesztette.
De alapjába véve szerintem senkit nem izgat h az vagy
#31: tehát nem azért nem szexeltél 25 éves korodig, mert értékes vagy, hanem mert béna voltál csajozni. Te magad írtad le. Ennyit az értékalapú választásról.
A #26-os írta jól.
Sziasztok!
Én pedig a 26-os vagyok (12:04), és 18 évesen értelm lányhoz "úgy" először. Ekkor csak petting volt. Már akkor is frusztrált, hogy viszonylag későn. De hát a család elég szegényes volt, szóval szégyeltem is volna lányokat hazavinni.
Aztán 19 éves lettem, mikor először volt aktusban részem. Biztosíthatok mindenkit, hogy a legszebb dolog az igazi önfeledt erotika, kölcsönös odafigyeléssel. Megjegyezném, hogy a kábítószerekkel nincs tapasztalatom...
Párkapcsolatod sem volt még?
Egyébként nem, nem fura. 22 éves vagy, nem 40, és ez a saját elhatározásod, döntésed. Attól, hogy manapság, sokan az első randik némelyikén már lefekszenek a másikkal(ami szintén teljesen normális, mert ők meg azt szeretnék), az nem azt jelenti, hogy mindenkinek ezt a példát kell követni. Engem is dobtak már, mert nekik sok volt az az idő, amíg vártak volna...
De mivel mindenkinek a saját döntése, így tiszteletben kell tartani. :)
Nem fura. Viszont egy dolgot gondolj át...
Szóval most várod a tökéleteset. Tegyük fel, hogy egyszer csak szembe jön, minden szép, minden jó, össze is házasodtok, stb. Természetesen sokan kibírják, hogy egyetlen emberrel fekszenek le csak egész életükben, viszont sokan nem bírják ki, vagy tartják magukat mert kell de közben komolyan nyomasztja őket... Tehát a tökéletesre várás és a csak a tökéletessel szexelés logikában sokkal több a buktató, mintha most amíg a tökéletesre vársz pár "alkalmas"-al "kiéled" magad. Ha majd 40-50 leszel egy házasságban senkit nem fog érdekelni szexeltél-e fiatalon másik pasikkal, az viszont már komoly gond ha házason félrelépsz vagy szar lesz a szexualitásod, vágyad, hozzáállásod mert előjön a kíváncsiság.
Szóval aki a "kiélésre" szavaz az nem véletlenül teszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!