Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez tényleg annyira fura? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg annyira fura? L

Figyelt kérdés

22 vagyok és nem voltam együtt még senkivel, mert nem éreztem azt még sose, hogy megtaláltam azt az embert akivel szeretném.

Lett volna bőven lehetőségem rá, ha akartam volna, 16-17 évesen "túl lehetettem volna rajta".

Valahogy mindig annyira megdöbbennek az emberek, ha feljön ez. Fura vagyok?😅

Engem az sem érdekel, hogy "kiéljem magam", mert sokszor ezt hallom, de nekem erre nincs igényem. Ha egész életemben csak egy emberrel fogok lefeküdni, nekem tök oké.

(Amúgy nem vagyok szentfazék meg vallásos sem)

dec. 24. 09:35
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
87%

Nem fura.

27N

dec. 24. 09:37
 2/43 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem sem fura.

24L (szűz)

dec. 24. 09:38
 3/43 anonim ***** válasza:
72%
Kevés az ilyen értékes nő
dec. 24. 09:39
 4/43 anonim ***** válasza:
29%
Nekem az fura !
dec. 24. 09:39
 5/43 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon jól teszed. F
dec. 24. 09:53
 6/43 anonim ***** válasza:
68%

Egyáltalán nem fura. :)

22L

dec. 24. 09:55
 7/43 anonim ***** válasza:
14%
Szűztelenítettem már 30as korosztályt is.
dec. 24. 09:55
 8/43 retektorta ***** válasza:
40%
Ebben a korban az ember igényli a szexet. Ha ezt elnyomod magadban, az fura. Ha nem igényled, az is fura. Beteg vagy, így vagy úgy.
dec. 24. 10:43
 9/43 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 voltam (majdnem 21), amikor elvesztettem, de már az is meglepődést váltott ki az akkori partneremből. Szerintem viszonylag szokatlan, de nem egyedi és semmiképp nem szégyellnivaló eset, volt olyan kollégám, akinek 22 évesen még a kezét sem fogták, pedig egyébként egy csinos,extrovertált, értelmes csajszi volt.
dec. 24. 10:51
 10/43 anonim ***** válasza:
30%
Miért lettem lepontozva? :( 6os voltam
dec. 24. 11:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!