Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg annyira fura? L
22 vagyok és nem voltam együtt még senkivel, mert nem éreztem azt még sose, hogy megtaláltam azt az embert akivel szeretném.
Lett volna bőven lehetőségem rá, ha akartam volna, 16-17 évesen "túl lehetettem volna rajta".
Valahogy mindig annyira megdöbbennek az emberek, ha feljön ez. Fura vagyok?😅
Engem az sem érdekel, hogy "kiéljem magam", mert sokszor ezt hallom, de nekem erre nincs igényem. Ha egész életemben csak egy emberrel fogok lefeküdni, nekem tök oké.
(Amúgy nem vagyok szentfazék meg vallásos sem)
11
Miért? Miért gondolod hogy nem százas?
Én ismerek egy ilyen csajt, aki közel 30 éves, és valószínűleg még szűz.
Ő egyébként tényleg nem százas: nagyon vallásos, emiatt a házasság előtti szexet bűnnek tartja, tagadja az evolúciót, ráadásul mentális vagy lelki problémái is lehetnek, mivel pszichológushoz jár.
Ja, ez tényleg ennyire fura.
Elhiszem, hogy most ezt gondolod, de 35évesen lehet, h revideálnád a mostani nézőpontod.
Nekem mind1, a te életed.
Nem fura, inkább becsülendő, hogy vársz az arra érdemes partnerre és nem fekszel le az első adandó alkalommal bárkivel, csak hogy a környezeted,barátnők ne nézzenek ki a társaságból ez miatt.
Ez rendkívül szimpatikus hozzáállás számomra.
"Ha egész életemben csak egy emberrel fogok lefeküdni, nekem tök oké."
Aztán ha arról az egyről X év után kiderül, hogy rohadtul nem ilyen lovat akartál, akkor majd ott állsz öreglányként, tapasztalatok nélkül. Ahhoz, hogy tudj választani, körül kell nézni a világban. Nem hülye elvek mentén lekorlátozni magadat olyan dologban, amiről semmi tapasztalatod. Ha még semmit ndm láttál, semmit nem próbaltál, miből gondolod, hog az a jó, amit te gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!