Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki mar lefekudt tinivel felnott letere es ujra megtenne? Azt is irjatok hogy ti hany eves voltatok/vagytok es hogy ő hany eves volt.
Figyelt kérdés
okt. 30. 20:55
31/66 anonim válasza:
Mekkora retkek vannak.
Töröltessétek ezt a válaszomat is, akkor is kitartok amellett, hogy ha egy 40es faszi 14 éves lányt dug, az beteg.
Lehet hogy a nemi jellegei már kifejlődnek egy ilyen korú lánynak, de akkor is csak egy kislány...
32/66 anonim válasza:
#31 én is ezt magyarazom de csak le vagyok pontozva
33/66 anonim válasza:
Ennél még a húgy fétis is jobb de komolyan nem lehet felfogni hogy a kiskorúakkal való szex a családon belüli szex és az állatokkal való szex mind abnormális
34/66 érdeklődő35 válasza:
36 évesen 17.5 évessel voltam fél évig. Ő akarta a szexkapcsolatot.
36/66 anonim válasza:
Igen de ha pl van hogy férfi-nőnek, nő-férfinek, vagy repülőnek tartja magát és ezt el kell fogadni, akkor azt is el kell fogadni, hogy én pl 40 évesen 16-nak tartom magam és így szexelek 14-15-éves lánnyal mivel ő a hozzám való korban. 🤣🤣🤣
37/66 anonim válasza:
Osztálytársam kb 12 évesen, asszem 6. asok voltunk mikor összejött egy 25 éves sráccal. 15 évig együtt voltak, 1 gyerekük is van.
38/66 anonim válasza:
Az okosok egyébként megmondták, hogy 14-től azzal szexel akivel akar. Sokan ezt elfogadják, sokan nem. Ennyi. Sok más országban is ennyi ez a korhatár.
39/66 anonim válasza:
Attól hogy a korhatár ennyi, ha az én lányomhoz (most 13) hozzáérne egy 40es pedo f.sz, felismerhetetlenségig verném....
40/66 anonim válasza:
39.
Ha 13 éves ott még szexuális visszaélesnek számítana és nem pedofil.
14 től semmi, ha beleegyezik.
Ha hozzáérsz a fickóhoz, téged csuknak le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!