Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki mar lefekudt tinivel felnott letere es ujra megtenne? Azt is irjatok hogy ti hany eves voltatok/vagytok es hogy ő hany eves volt.
Figyelt kérdés
okt. 30. 20:55
11/66 anonim válasza:
A te logikádat követve akkor egy 20 éves pasi is pedofil aki lefekszik egy 17 éves lánnyal. Elárulnád kérlek hogy egy fejlett 17 éves lánynak mi köze a gyerekekhez?
12/66 anonim válasza:
Kedves 11-es én arról beszélek ha valaki 30 éves létére egy 14 évessel
13/66 anonim válasza:
Nincs különbség. De hiaba mondja ugyis bárki.
14/66 anonim válasza:
Mondjuk aki 42 évesen 14 éves kislánnyal dug, az tényleg pedo
15/66 anonim válasza:
Mar nem volt szuz, es legalis, csaxolik.
16/66 anonim válasza:
#14 háth az ... Én vagyok 20 éves tehát fele annyi mint 42 és én gyereknek érzek egy 14 évest és nekem bűntudatom lenne már egy 16 évesnél nem hogy egy 14 éves kislány
17/66 anonim válasza:
Különbözőek vagyunk, viragozzon ezer virag. Nemsemmi perverz csaj volt, szoval nem "aldozat" 🤣🤣🤣
18/66 anonim válasza:
#10 mert az normális ha valaki 40 évesen 14 éves kisgyerekekkel ?! Én 14 évesen azt se tudtam hogy lesz a gyerek nem hogy dugjak annyi idősen és fele annyi vagyok mint 40 és mégis kisgyerekként tekintek a 18 év alattiakra
19/66 anonim válasza:
Hat, en nem le feküdtem, de szexuálisan kiszolgáltam tiniket, nagyon élveztek, engem pedig izgat, hogy tapasztalt létemre segítettem nekik. A fiúk nagyon élvezik az ilyet;)
20/66 anonim válasza:
16 évessel 22 évesen, akkor és ott nagyon jó volt, most már érettebb fejjel nem biztos hogy megtenném
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!