Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan aki mar lefekudt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki mar lefekudt tinivel felnott letere es ujra megtenne? Azt is irjatok hogy ti hany eves voltatok/vagytok es hogy ő hany eves volt.

Figyelt kérdés
okt. 30. 20:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki lefekszik egy 18 éves csajjal 27 évesen akkor pedofil? :O baszki fel kell világosítanom a barátnőmet 3 év után hogy pedofillal van együtt 😂 ó most akkor feljelentenek a jelenlévő erkölcs csőszök?
nov. 1. 23:26
 52/66 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező #50.

Igen, jók a hasonlatok amiket írtál.

Akkor ti miért neveztek olyat pedofilnak aki nem az?

Egy pedó már rá se néz egy mai átlag 14 évesre...

nov. 1. 23:42
 53/66 anonim ***** válasza:
49%

Sokak szerint igen.

Fejben nem vagy rendben, pedofil vagy.

nov. 1. 23:45
 54/66 anonim ***** válasza:

#51.

Itt válaszolok,53 voltam.

Dehogy vagy az. 😂

Azert írtam, hogy sokak szerint. Ez a válasz álltalaban, hogy fejben nincs rendben aki kb 20 éves és kiskorú lánnyal 16-18 kezd ki, meg pedó. 😂

Dehát olvasod te is miket írnak, meg ezen kívűl másik hasonló kérdésekhez is...

nov. 2. 09:39
 55/66 anonim ***** válasza:
26%
Az én véleményem szerint a 18 éves lány még teljesen okés de az alatt már nem annyira még pedig azért is mert több milliárd 18 vagy afölötti lány él a Földön nem igaz hogy valaki annyira pedofil lenne hogy 18 alattival keljen kikezdenie pláne egy 30+ éves pasinak egy 14 éves lánnyal jajj mert nemileg érett blablabla de hát b@szki több milliárd 18 éves lány van a Földön miért kell lesüllyedni az óvodába ?! Én vagyok 20 éves és számomra egy 14 éves de még egy 16 éves is nagyon gyerek akárhogy néz ki és akármilyen a viselkedése ugyanúgy gyerek és LEHET LE PONTOZNI de akiben van egy kis ész az nyilván valóan átlátja a dolgokat
nov. 2. 09:45
 56/66 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem hogy miért van felpontozva az aki 14 éves pelenkással kezd ki ?! Mi abban a jó nem kap elég pinát a 18+ lányoktól? Vagy pedig pedofil
nov. 2. 09:51
 57/66 anonim ***** válasza:
82%

A kor csak egy szám.

Én 34 vagyok de azzal fekszem össze aki épp megtetszik, és kölcsönös a vonzalom. Ha 40 éves akkor azzal, ha 15 akkor meg azzal. És nagyban leszrom akinek ez nem tetszik, meg ki mit tart elfogadhatónak, nekem egyik sem parancsol. Egyéni szoc probléma.

nov. 2. 10:57
 58/66 anonim ***** válasza:
#57 bőven találsz 18+ lányokat
nov. 2. 11:02
 59/66 anonim ***** válasza:
82%

Egyébként megnézném a gyakorlatba, ha lehetősége lenne és megdughatna egy jó tini csajt melyik utasítaná vissza. 🤣

Gondolom az is véletlen, hogy a prostik nagy része (aki megteheti) mind 18 nak hirdeti magát, ha 30 akkor is, vagy legalábbis amennyit tudnak letagadnak. Gyakorlatban szinte mindenkinek a fiatalabb kell ezt nekem ne magyarázzátok meg, hogy nem így van.

nov. 2. 11:07
 60/66 anonim ***** válasza:
75%
#59 nyilván valoan hogy nem mindenkinek 30+ nők kellenek de azért ne süllyedjünk az óvodába maradjunk csak a 18 vagy a fölötti lányoknál
nov. 2. 11:10
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!