Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki mar lefekudt tinivel felnott letere es ujra megtenne? Azt is irjatok hogy ti hany eves voltatok/vagytok es hogy ő hany eves volt.
Kérdező #50.
Igen, jók a hasonlatok amiket írtál.
Akkor ti miért neveztek olyat pedofilnak aki nem az?
Egy pedó már rá se néz egy mai átlag 14 évesre...
Sokak szerint igen.
Fejben nem vagy rendben, pedofil vagy.
#51.
Itt válaszolok,53 voltam.
Dehogy vagy az. 😂
Azert írtam, hogy sokak szerint. Ez a válasz álltalaban, hogy fejben nincs rendben aki kb 20 éves és kiskorú lánnyal 16-18 kezd ki, meg pedó. 😂
Dehát olvasod te is miket írnak, meg ezen kívűl másik hasonló kérdésekhez is...
A kor csak egy szám.
Én 34 vagyok de azzal fekszem össze aki épp megtetszik, és kölcsönös a vonzalom. Ha 40 éves akkor azzal, ha 15 akkor meg azzal. És nagyban leszrom akinek ez nem tetszik, meg ki mit tart elfogadhatónak, nekem egyik sem parancsol. Egyéni szoc probléma.
Egyébként megnézném a gyakorlatba, ha lehetősége lenne és megdughatna egy jó tini csajt melyik utasítaná vissza. 🤣
Gondolom az is véletlen, hogy a prostik nagy része (aki megteheti) mind 18 nak hirdeti magát, ha 30 akkor is, vagy legalábbis amennyit tudnak letagadnak. Gyakorlatban szinte mindenkinek a fiatalabb kell ezt nekem ne magyarázzátok meg, hogy nem így van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!