Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki mar lefekudt tinivel felnott letere es ujra megtenne? Azt is irjatok hogy ti hany eves voltatok/vagytok es hogy ő hany eves volt.
Pont lesz.rom, lecsuknak vagy nem, ha 40es faszi fog a lányom körül legyeskedni, az sz.rul jár, ennyi
Eszemben sincs naivnak lenni.
Ha a 14(!) éves lányom kezdeményez egy 40es pasinál, akkor annak az érett, felelősségteljes gondolkodású férfinak legyen már annyi esze, hogy elküldi a f.szba.
Egyébként meg nem rettenthetetlen harcosként tüntetem fel magam, mindössze 23 év thai box van a hátam mögött. Én semmilyen módon nem fényeztem magam, mindössze egyszerű tényeket írtam.
18 éves kora előtt az én felelősségem a testi-lelki békéje, akárki akármit gondol.
És ha 18 éves kora előtt egy apja korabeli faszi akar rámászni, az az én problémám is, amit meg fogok oldani...
44.
És ha a 18. szülinapján azt mondja, hogy egy 40-es pasija van, akkor már azt mondod oké, minden rendben?
Azért, mert egy retek pedofil ő is...
Kedves kérdező akkor te miért pedofilozod le a másik "pedofilt"?
Gondolom nem véletlenűl tettél fel egy pedofil kérdést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!