Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan aki mar lefekudt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki mar lefekudt tinivel felnott letere es ujra megtenne? Azt is irjatok hogy ti hany eves voltatok/vagytok es hogy ő hany eves volt.

Figyelt kérdés
okt. 30. 20:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
59%
Mikor 35éves voltam ki kezdett velem egy 19éves diáklány.Egy csókolózásig jutottunk.
okt. 31. 23:44
 42/66 anonim ***** válasza:
0%

Pont lesz.rom, lecsuknak vagy nem, ha 40es faszi fog a lányom körül legyeskedni, az sz.rul jár, ennyi

nov. 1. 16:17
 43/66 anonim ***** válasza:
100%
Élvezem ezeket a naiv apukákat akiknek meggyőződése hogy a lányuk egy ártatlan szent. De mi van akkor ha ő kezdeményez? És mindig valami rettenthetetlen harcosként tüntetik fel magukat netes fórumon, akik bárkit szét tudnak verni
nov. 1. 17:02
 44/66 anonim ***** válasza:
49%

Eszemben sincs naivnak lenni.

Ha a 14(!) éves lányom kezdeményez egy 40es pasinál, akkor annak az érett, felelősségteljes gondolkodású férfinak legyen már annyi esze, hogy elküldi a f.szba.

Egyébként meg nem rettenthetetlen harcosként tüntetem fel magam, mindössze 23 év thai box van a hátam mögött. Én semmilyen módon nem fényeztem magam, mindössze egyszerű tényeket írtam.

18 éves kora előtt az én felelősségem a testi-lelki békéje, akárki akármit gondol.

És ha 18 éves kora előtt egy apja korabeli faszi akar rámászni, az az én problémám is, amit meg fogok oldani...

nov. 1. 17:44
 45/66 anonim ***** válasza:

44.

És ha a 18. szülinapján azt mondja, hogy egy 40-es pasija van, akkor már azt mondod oké, minden rendben?

nov. 1. 19:01
 46/66 A kérdező kommentje:
45-os miert ilyen hulye?
nov. 1. 19:03
 47/66 anonim ***** válasza:
49%

Azért, mert egy retek pedofil ő is...

nov. 1. 20:37
 48/66 A kérdező kommentje:
47 Real
nov. 1. 21:43
 49/66 anonim ***** válasza:
60%

Kedves kérdező akkor te miért pedofilozod le a másik "pedofilt"?

Gondolom nem véletlenűl tettél fel egy pedofil kérdést.

nov. 1. 22:47
 50/66 A kérdező kommentje:
Miert lennek pedofil attol még mert feltettem egy pedofillokkal kapcsolatos kerdest?! Ez olyan minthogy aki kivancsi a gyilkosokra es kerdez roluk valamit hogy jobban megertse oket akkor az mar rogton gyilkos. Ennyi erovel az is gyilkos aki megnez egy horrorfilmet es volt benne gyilkossag, mert kb ennyi koze van egymashoz annak amit mondtal
nov. 1. 23:15
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!