Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél miért tabu téma ez?
Lányoktól,ha megkérdezem,milyen kinézetű odalent?
Instant le szoktak tiltani 😲
Pedig nincs semmi tétje,bármilyen is lehetne az illetőnek,nem lenne probléma,egyszerűen csak érdekel.
Illetve egy szexkapcsolat jellegű ismerkedésnél,én azt gondolom,bele kellene hogy férjen ennyi,szerintem nincs benne semmi...
(F)
Na jó de egy szexpartner oldalon akkor mit keres a nő?
Mert írt ilyet is a kérdező.
Az a baj hogy sokan össze mossák a fogalmakat és az erre kitalált oldalakat. Egy szexpartner keresőt is úgy és arra használnak mint egy tarskereső oldalt, holott a kettő nem ugyanaz.
Mert ez nem tartozik rád. Hívhatod tabunak is ha jobban tetszik a szó. Akit beengedek a bugyimba az úgyis megtudja. A többinek meg miért is kéne tudni???
Egyébként a saját kérdésedben meg is válaszoltad: "szerintem nincs benne semmi..." Mindenki más szerint meg nem így van. 👍
#1.Nem ezzel szoktam nyitni,mikor már egy ideje tök jól elbeszélgetünk,és úgy kezd kifogyni a -felszínes- téma,akkor teszem fel néha...szóval egyáltalán nem a legelején.
#2. Leginkább tényleg,de ezt viszont már tényleg az elején jelezni is szoktam,érdekes ez még nem szokott gondot okozni.
#3. Köszönöm,így van éppen ez az!
#4.,5.,6.,7. Nem erről van szó,érdekel a nő is ami körülötte van! Az pedig hogy milyen gazdag,és milyen iphoneja van,az pont nem!
És azt is elfogadom ,ha a lány másképp gondolja,és nem akar erre válaszolni,na de akkor miért kell rögtön letiltani? Ezt továbbra sem értem. Megmondhatná hogy erre nem szeretne válaszolni,és ennyi,megértem,elfogadom,de semmi ennyi esélyt se hagy hogy ezt megírjam,puff le vagyok tiltva és kész. Na ez viszont óvoda viselkedés!
Kérdező!
Ez az, látod, és nem megsérteni akarlak, itt az értelmezéssel is van probléma, mert én csak példaként írtam az iPh.net!
8
Az a helyzet, hogy nem te döntöd el milyen az elfogadott "normál" viselkedés. Ha eddig mindenki letiltott, akkor te lógsz ki a sorból! Nem minden ki más a hülye, hanem csak te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!