Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél miért tabu téma ez?
Lányoktól,ha megkérdezem,milyen kinézetű odalent?
Instant le szoktak tiltani 😲
Pedig nincs semmi tétje,bármilyen is lehetne az illetőnek,nem lenne probléma,egyszerűen csak érdekel.
Illetve egy szexkapcsolat jellegű ismerkedésnél,én azt gondolom,bele kellene hogy férjen ennyi,szerintem nincs benne semmi...
(F)
Ritka lúzer vagy .
Én soha nem kérdeztem ezt meg, de igyekeztem hogy ezt ő magától mutassa meg minél hamarabb.
Igaz udvarolni kellett, virágot is vittem és előbb utóbb sikerült hogy lekerült a bugyi és már láttam is hogy milyen.
Attól hogy szexpartner kereső még nem szeretik a nők ha egy szál nettó lyuknak, ürítőzacskónak nézi őket valaki.
#8 ha a "felszínes témák" kezdenek kifogyni akkor amúgy is offos a történet. Mármint ha nem tudsz érdekes maradni, elérni hogy gördülékeny legyen a kommunikáció a csaj társalogni akarjon veled, megismerni. Leül a társalgás erre beledurrantod helló béjbi' oszt' milyen a phinád szintű kérdést. Persze, hogy letiltanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!