Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Közel 20 centivel is hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel 20 centivel is hogy lehetek ekkora szerencsétlenség?

Figyelt kérdés
Sajnos arcra csak átlagos vagyok. És mackós az alkatom. Hiába nagy a farkam, így sem találok partnert. Tényleg nincs egy nő sem aki fantaziál egy nagyobb méretű partnerről? Tiszta olyan érzésem van hogy nem értékelnek engem megfelelően.

#magány #19,7 cm
ma 05:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Fogjátok már fel, hogy attól hogy nagy a faszod, még emberileg egy csődtömeg vagy és nem vonzó a külsőd meg a belsőd.
ma 05:13
 2/11 A kérdező kommentje:
És ezt miből veszed? Nekem jó a “belsőm” és ronda sem vagyok.
ma 05:17
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Már a kérdésed is azt sugallja, amit az egyes ír. Ha normális lennél, egy ilyen kérdés meg sem született volna.

Írd ki a homlokodra, hogy “ 20 centis farkam van” hátha úgy összejön…ha szerinted ezen múlik 😀

ma 05:28
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem ezen múlik. De ez lenne a mentő öv. Ha már másképp nem sikerül valamiért. Más is vissza él a jó tulajdonságaival. Nekem ez a jó. 😒
ma 05:29
 5/11 anonim ***** válasza:
28%
En vagynek egy ilyen pasira….
ma 05:30
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
Egy balf.sz vagy nagy farokkal,soha nem lesz nőd fogadd el,egy csőd tömeg vagy.Egy alfahím nem itt rinyál hülye kérdésekkel,hanem keféli a nöket.Kúrt meg muterod az legalább biztos és családban marad.
ma 05:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Itt gyakorin félek ismerkedni amúgy. Csak akkor írjanak akik tényleg tudjàk igazolni hogy nők! És találkozni is mernek.
ma 05:35
 8/11 anonim ***** válasza:
55%
Csak melegek fognak írni. :-(
ma 07:04
 9/11 anonim ***** válasza:
70%

Nem sztárolni akarom magam de tök átlagos vagyok külsőleg és csak 16cm.

De állítólag jó a dumám és ezért van sikerem.

Ha csak szexelni akarsz akkor szextárskeresőn próbálkozz.

Sokan keresnek 18 pluszos szerszámmal pasikat.

Általában hármasszexre de az ne zavarjon hogy ott a férj is.

Neki is tetszeni fog ha lerendezed a barátnőjét feleségét.

És nem kell hogy bi legyél nem arról szól a hármasszex.

Sok sikert. :-)

ma 07:07
 10/11 anonim ***** válasza:
58%
Szó szerint a seggedet kitörölheted a 20 centiseddel ha közben mondjuk egy alkoholista munkanélküli csóringer vagy aki a nővére házában csövezik már évek óta.
ma 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!