Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel 20 centivel is hogy lehetek ekkora szerencsétlenség?
Ott kezdődik a baj, hogy azt írtad neked ez a jó tulajdonságod, hogy nagy a méreted. Ez szinte mindent elmond.
Sose volt 16 centinél nagyobb partnerem, és ki sem derült nyílván addig, amég az ágyba nem kerültünk. Nem az a mérvadó kinek mekkora.
Mi a gond?
Tudod h nagy a farkad, ronda sem vagy.
Mackos vagy. Mi a szarert nem fogy le es izmositasz ha csak dugni akarsz?
18 éves koromig én is csak szerencsétlenkedtem, aztán fogtam, elmentem edzeni és kinyilt a vilag.
Lett önbizalmam, ezt megérzik a csajok is, basszus nem győztem válogatni...
Eroltesd meg magad
Szegény kérdező. Ne hallgass a sok kisfarkúra! Ha nem lenne pasim, engem érdekelne a 20 centid...
23L
Egy ekkora méret nekem nőként nagyon izgalmas lenne, de kell hozzá megfelelő személyiség hogy eljussunk oda, hogy mondjuk letolod a gatyádat.
Ha mondjuk külsőre nem is tetszenél, de szimpatikus belső tulajdonságaid lennének, alkalmi szexre valószínű lenne esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!