Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszitek el ilyen szerencsétlenség miatt nőket?
Bocsi a behúzós cimért.
Tinderről átjött egy nő hozzám szexelni.
26 vagyok, a nő meg 40valamennyi lehet, sajnos nem derült ki az életkora, nem firtattam.
de még nagyon jól nézett ki, eddig ez volt a legjobb genetikájú nő, akinek kellettem.
persze teljesen biztos, hogy fiatalkorában ugyanugy levegőnek nézett volna engem, mint a mostani fiatal lányok, akik ilyen szépek.
na de ez a nő legalább tökre könnyen összejött, és toplistás dugásom lett :D
mert jó volt a teste, és nem kellett védekezni sem, mert már nem volt meg a méhe.
ja az meg csak extra, hogy spriccelt is
pedig én aztán nem nagyon tudom megállapitani, hogy egy nő mikor élvezett el valójában
de most azért elég nyilvánvaló volt
ja és azt mondta, hogy popsiszex közben is elöfordul, hogy spriccolva élvez (WOW) :D
na de sajnos bepukizott egy szolidat pár perc szex után... :(
és szerintem ezért is feneklett meg a téma későbbiekben...
mert ugyanis nem nagyon látom rajta, hogy még jönne...olyan furcsa az egész, mert látszik, hogy vannak mondatai, ami érdeklődő, de van valami visszakozás...és szerintem ez az ominózus baleset miatt van
főleg hogy ettől még nekem is ég a pofám :(
pedig hát ha ez a nő járkált volna hozzám, hát én kajak beszabehu, mert dúúúúúrva
Hogy miért ilyen balszerencsés a szerelemben, hihi.
Hezitál a kedvese, a sajnálatos baleset miatti restelkedésében.
de ha csak egyszeri szex volt, akkor mit érdekli? Vagy ott van még mellette a nő, röstelkedve és a kérdező egyből kiírja a kérdést?:D
Vagy h kell ezt elképzelni :DDDD
Ekkora mesét is rég olvastam :D:D
Anális szextől az életben egyetlen nő se fog spriccelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!