Mit lehet csinálni ha a sok nyomorék nem tud kiszálni az autójukból?
Sok balf#sz ember. A fejüket a szélvédőjükön verném szét. Én a hátsó parkolókba szoktam állni és inkább gyalogolok 100 métert is ha kell. Mélygarázsban, plázában keresek oszlopot vagy egy szélső parkolót és csutkára a szélére állok. A legrosszabb esetben beállok valami drága, jó állapotú kocsi mellé. Ha valami f0stalicska mellett tudok csak megállni mindig remegő gyomorral hagyom ott az autót. Ilyen szerencsére ritkán van.
Ha nem jött le a festék, akkor fényezés nélküli horpadásjavítást ajánlom. Nekem láthatatlanra megcsinálták a hibákat.
A bevásárlóközpontban a bejárathoz képest a legtávolabbi sarokban dobod le az autót.
Ha nem bevásárlóközpont, akkor a parkoló olyan részére, ahol senki nem áll.
Olyan helyen, ahol nincsenek felfestve a parkolóhelyek és a sor végére tudsz állni, elve nagyobb oldaltávolságot hagysz a melletted lévőtől. A másik oldalt így sem tudod levédeni.
Nem bénák, csak parasztok és csesznek rá.
Amit tehetsz:
- Minél messzebb parkolsz a bejárattól úgy csökken a tahó faktor
- Úgy parkolj, hogy ne legyen melletted hely (pl. oszlop / fa mellé)
Lefóliáztatod az autót. Vagy legalább az ajtókat, sárvédők környékét.
Vehetsz rá rányitás elleni védelmet
Valóban, ebben az esetben sokféle dolgot tudsz tenni. Lehet dühöngeni, szidhatod ismeretlen emberek mamáját, kaphatsz idegbajt, kiszámolhatod az autód értékcsökkenését, vagy akár be lehet írni a Gyakorikérdések.hu-ra. ;)
Azzal ténnyel viszont számolnod kell, hogy ettől még továbbra sem múlnak el a horpadások, és a bunkó ajtónyitogatók sem lesznek figyelmesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!