Mit csináljak a nyomorék arcbőrömmel?
20 éves vagyok, a szemem alatt olyan mély ráncok vannak, mint anyukámnak. Ehhez jön még az is, hogy undorító sötét szeplős a szemem alatt is, mintha karikás lenne, így mindig hulla fáradtnak tűnök.
Emellett a szám körül is szeplős vagyok, rúzst nem használhatok, mert hülyén néz ki a szeplős ronda bőröm mellett. Alapozó kilőve, mert allergiás ekcémás lesz mindtől. (hipoallergéntől pedig nagyon száraz, hiába kenek alá)
Az orcáimon olyan tág pórusok vannak, hogy a szomszéd utcából is látni lehet.
És mindehhez jönnek még... Anyajegyek is.
Messziről teljesen rendben van a fejem, viszont közelről, főleg természetes fényben... Hányinger! Nincs olyan négyzetmilliméter, ahol szép lenne a bőröm.
Uhh. Na az durva :O sajnállak.
Argán olaj esetleg?
Bár nem tudom, hogy egyáltalán megéri-e ilyeneket kipróbálni, ha ennyi minden allergiás reakciót vált ki nálad :/
Az ilyen bolti, dm-es, stb alapozókra mind allergiás vagyok, illetve a tág pórusaimnál nagyon szarul néz ki, feltűnő.
Drága alapozókra meg nincs pénzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!