Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 29 évesen még szűz vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 évesen még szűz vagyok, már nem egyszerű?

Figyelt kérdés

29f

Már nagyon jó lenne a szex

dec. 2. 02:07
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Önkielégítés megvan van amikor napi 3x szor
dec. 2. 02:13
 2/12 A kérdező kommentje:
Gátlásos vagyok , emiatt munkám sincs pár éve.... ezek közrejátszhatnak a dologban
dec. 2. 02:14
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Mi az, hogy nincs munkad "par eve"? Meg a szuleid tartanak el? Menj el dolgozni akarhova, es probalj meg levalni anyadektol! Utana mar gondolkodhatsz csajozason.
dec. 2. 02:22
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Pedig ez jó omen a csajok szemében.

Nincs munkám , nincs keresetem de azért dughatunk.

dec. 2. 06:44
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Jaj de vágyok egy 29 éves szűzre aki annyira gátlásos h nem is dolgozik...

Micsoda főnyeremény, kellesz, hol laksz? 😔🤐

dec. 2. 07:48
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

Így működik Darwin elmélete a modern emberi társadalomban. A hulladék nem csak a dzsungelben hullik el...

Az életképtelen mint te, nem tud szaporodni, nem örökítheti tovább a selejtes génjeit.

Biztos nem vígasztal, de nem tehetsz róla.

Ez van. 🤷‍♀️

dec. 2. 07:56
 7/12 anonim ***** válasza:
77%

Ne aggodj nekem 40 felett ugyanez

Bar munkam az van

dec. 2. 09:25
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
6-nak igaza van. Habár a természetes szelekció nincs jelen az emberi társadalomban teljes mértékben, de azért az evolúció vigyázz rá ,hogy a legselejtebb egyedek már ne tudjanak szaporodni. Mondhat bárki bármit min kéne változtass, teljesen felesleges. Annyit még megtehetsz,hogy elmész egy pszichológushoz .
dec. 2. 10:33
 9/12 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon hasznos választ kaptál a 6-ostól. Nem kell ezen kattogni, fogd fel úgy hogy az ökológiai lábnyomod még így is magas, hogy nincs munkahelyed. Azt kellett volna agyonütni aki kialálta a munkahelyet.
dec. 2. 12:25
 10/12 anonim ***** válasza:
A gátlásosságnak semmi köze ahhoz hogy valaki lusta és nem dolgozik!
dec. 2. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!