Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tènyleg ennyire kell az embereknek a szex? Mulkor azt olvastam hogy egy fiú 20 èvesen mèg szüz volt és ezèrt lett öngyilkos, én 19 èvesen az vagyok de ilyen mèg egyszer se fordult meg a fejemben
Nagyjából három tábor van.
Az egyik, akinek ez a létezés lényege. Nem tud meglenni nélküle, ezer féle verzióban, mindenféle módon kipróbálta már. Nagyjából állandóan erről beszél. És ha valaki nem az ő nézetei szerint él, az beteg.
A másik, aki max tízévente egyszer kefél. Vagy egészségi okból, vagy önbizalomhiány miatt, vagy csak mert nem kell senkinek. Őszerinte a szex felesleges, és még a csapból is az folyik. (Egyébként tényleg. Már egy parfümöt sem tudnak eladni enélkül...)
És van a harmadik típus, akinek normális, egészséges egyensúly van az életében. A szex nem előbbre való mindennél. Van fontossági sorrend. Képes boldogságot érezni kielégülés nélkül is. Nem akar úton-útfélen kefélni mindenféle mozgó élőlényel. Nem zaklat senkit verbálisan, nem ontja rá a környezetére a szexuális szokásait.
Szerintem:
A szex nem annyira fontos része az életnek, mint sokan azt képzelik. Csak nekik valamiért nincs boldogság, nincs szépség a világon, csak a kufirc. Keserűek, kiégettek, életuntak, és csak a közösülésen keresztül érzik azt, hogy “milyenjóélni”.
2: te azert mar atestel a lo masik oldalara.
Kerdezo: az egeszseges elet resze. Mint a borozas. Itt is a korrekt egyensuly es idozites a lenyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!