Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lumia 532 kérdése:
Lehetseges hogy a sulyos szexhianyom miatt van halalvagyam meg öngyilkos gondolataim?
Figyelt kérdés
24f szüz2016. szept. 7. 19:39
1/15 anonim válasza:
A halálvágyad és öngyilkos gondolataid miatt szenvedsz szexhiányban
2/15 anonim válasza:
Melyebb a problema. Keress orvost.
3/15 anonim válasza:
Simán. Én 20 évesen veszítettem el a szüzességem de előtte is jó pár évig bele voltam betegedve, hohy nem találok szép szerető lányt magam mellé, aki szexel velem. 24 éves koromra szüzen én biztos begolyóztam volna
23/F
4/15 anonim válasza:
ilyen a zoloft miatt van, szeded esetleg?
6/15 anonim válasza:
persze hogy a miatt.
fizess érte.
lakásoshoz menj.
ha megtanultál dugni megismerted a női intim közelséget elkezdhetsz csajozni eredményesen.
edzésnek fogd fel,ne csinálj belőle nagy lelki ismereti hercehurcát.
7/15 anonim válasza:
Remélem ezt a kérdést nem azért írtad ki hogy majd egy lány megsajnáljon és szánalomból felavasson és férfivá tegyen... Ha ilyen problémáid vannak akkor keress fel egy pszichológust és ne itt siránkozz. 22 L
8/15 anonim válasza:
Mert a pszichológus majd leszopja,te ostoba pitsa!
9/15 anonim válasza:
igaza van az utolsónak.
a normális pszichológus sem ajánlana mást mint a dugást-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!