Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 26 évesen szűz vagyok, de igazából lenne esélyem alkalmanként nővel lenni (de tulajdonképpen felénkség miatt direkt kerülöm is őket), akkor, ha egyszer összejönne, észreveszi a nő, hogy teljesen tapasztalatlan (szűz) vagyok?
Én 28 voltam amikor egy csodaszép 48 éves nő megkívánt és megtörtént az első. Ő a végén azt mondta hogy kizárt hogy szűz voltam. Pedig az voltam. Én is egy zárkózott, félénk sràc voltam. Most már nyitottabb vagyok és ha van lehetőség megragadom. Légy kicsit bátrabb.
32/F.
3
Miért, szerinted ha dug akkor mint egy villámcsapás csodák csodájára már nem lesz félénk vagy hogy gondoltad?
Két nőt is megdugtam már ingyen, és mégis félénk maradtam.
Én nem a szexen vettem észre, hanem a kapcsolatban amikor nem őszinte vagy ferdít dolgokat, azért, hogy ne derüljön ki.
Engem bántott hogy titkolta mert tetszett volna hogy neki én vagyok az első, a szexnél meg nem számított, de nem tudom megmondani mi tetszene a barátnődnek - bár az etikisabb lenne ha elmondanád.
Én szeretem a szűz pasikat. :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!