Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amikor "barátnő szerzésre" gondolok, akkor egyből az jut eszembe, hogy tulajdonképpen semmit nem tudnék megadni egy csajnak?
Nezegesd kicsit kevesbe szepikek adatlapjat is.
Amugy lehet, hogy a "szelmalomharcosok" is szuzek, de legalabb van celjuk, hobbijuk, jo munkajuk es remek fizetesuk. No meg majd lesz.
Azért érzed így, mert te magad nem kezdtél semmit az életeddel. Vagy nem tekintesz az eredményeidre sikerként. Ezt már neked kell tudnod.
Ellenben mi tart vissza, hogy képezd magad, sikereket érj el valamilyen területen, szóval hogy magaddal foglalkozz? Jó dolog, ha felismerted, hogy gond van, de ahhoz azért tenni is kell, hogy ez változzon. Találd ki, min szeretnél változtatni, keress opciókat, válaszd ki a legszimpatikusabbat és fogj hozzá.
"Ha kezdessz valamit magaddal és lesz már egy egzisztenciád, meg érdekes izgalmas emberré válsz, rögtön megjelennek a csajok is"
Csak sajnos a karrierem is romokban. Lusta, antiszoc és gyenge képességű vagyok.
"rögtön megjelennek a csajok is, hogy kivegyék a jussukat abból amit elértél."
Na erre pont, hogy baromira nem vágyom. Arra, hogy sétáló pénztárcának tartsanak, miközben a hátam mögött csalnak orrba-szájba. Akkor inkább legyek szegény és lúzer egyben.
Szia,
Nekem itt a 8-as válasz hasznos volt, nézd meg ha gondolod esetleg.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Szép napot, üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!