Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azt elfogadni hogy hozzám nem való barátnő?
Nagyon szeretnék, főleg mostanában. Sosem volt barátnőm. Próbálkozom rég óta, de semmi nem jött össze. Már kicsit belefaradtam, mert ugyan ott tartok mint 1 éve, hogy továbbra sem találtam senkit. Most volt egy lány akivel azt hittem hogy lesz valami, de minden más fontosabb volt neki. Igazából azt érzem hogy hozzám nem való barátnő, én nem vagyok az az állandóan össze vissza menő típus, meg túlságosan szolid vagyok, pedig ha lenne barátnőm akkor őt mindennél jobban szeretném. De a legtöbb lánynak sajnos nem a szeretet kell hanem a menő kinézet és viselkedés:(
Nagyon rossz érzés hogy senkinek nem kellek.
Hogy fogadjam el hogy hozzám nem való barátnő?
Nézz már körül a világban. Szerinted aki nővel van, az mind menő kinézetű és viselkedésű?
Tenni kell a dolgokért, ami fárasztó tud lenni. Nem mindenkire ragadnak a nők, de ettől még nem kell azt gondolni, h senkinek sem kellesz.
Az a ritka eset, h majd ők állnak sorban miattad. Neked kell magad megmutatni. Minél több lehetőséget teremtesz ismerkedésre, annál jobb esélyed van, h találsz egy olyan lányt, akivel működhet a dolog.
"ha lenne barátnőm akkor őt mindennél jobban szeretném."
Eretnekül fog hangzani, de ha ismerkedéskor ezt érezteted a nőkkel akkor az egyenes út a vereségbe. Miért?
Nos, ennek magyarázata komplex dolog és evolúciós okokra vezethető vissza.
A nők erős, független, irányítói, domináns férfiakat keresnek. Mert ha jön a tigris, akkor azok fogják a bunkósbottal agyoncsapni.
De ha te már a legelején "mindennél jobban akarod szeretni" a nőt akkor abból nekik csak annyi fog lejönni, hogy ki vagy éhezve a szeretetre és tőlük függenél. Azaz nem egy domináns vezetői egyéniség vagy.
Ez a magyarázata, hogy ha jön egy pasi, aki nagypofájú, magas önbizalmú de magasról tesz a nőre, akkor a nők 99% azt választják mint a szeretetéhes örök hűséget esküdő és mindennél őket jobban szerető férfit.
Ezt tudom, mert velem is ez a gond, hogy nem én vagyok az irányítói domináns Férfi, hanem együttműködni akarok a nőkkel, ők ezt pedig gyengeségnek fogják fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!