Ha mindkét barátnő megváltozott, és egyiknek sem tetszik a másiknak az "új változata", és mindig veszekednek akkor már tulajdonképpen az a barátság végét jelenti? (legjobb barátnők évek óta)?
ez a baj a legjobb barátnős marhaságokkal... hogy abszolút őszintétlenek
nem mindegy, hogy milyen stílust képvisel?
nekem óvoda óta van egy barátom, mindig együtt lógtunk általánosban, középsuliba minden reggel együtt mentünk (más suliba jártunk), és most is egy vonattal megyünk, ha tehetjük... időközben a srác ilyen lenyaltfejű fültágítós förmedvénnyé vált, de hol nem szarom le? hiszen a barátom!! nem azonos az ízlésünk, de ettől függetlenül elmondjuk egymásnak mi volt szerintünk a jó meg tudjafene.. és bár szerintem ocsmány a fültágító, attól függetlenül ő jóbarátom marad
ne hülyéskedjetek már, két embert nem a közös érdeklődés tart össze!
Szerintem valami olyasmi..
Az én úgynevezett "legjobb barátnőm" is ebben az évben teljesen kifordult önmagából, már annyira nem hasonlít arra a lányra, akivel gyerekkorunk óta folyton együtt voltunk.. Jobbik esetben 1-2 havonta futólag van csak ideje rám, de leginkább csak akkor keres ha szüksége van valamire, vagy már nagyon unatkozik. Ha belegondolok,hogy egy évvel ezelőtt el sem képzeltem volna,hogy ilyen idegenek leszünk egymásnak.. szerintem ez már régen nem barátság.
Mondjuk lehet ti nem vagytok ennyire "eltávolodva",mint mi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!