Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire ritka már a 15 centi is és a legtöbb embernek nagyobb ?
Figyelt kérdés
Egy facebook csoportban olvastam hogy valakinek akkora és sokan írták nők hogy a legtöbb pasijuknak nagyobb de ez se rossz méret.ma 08:22
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, nem mértem, de az enyém szerintem akörül van.
2/7 anonim válasza:
Így van. Ma már ennyivel születnek a fiú babák...
3/7 anonim válasza:
Te mindent elhiszel amit az interneten olvasol?
4/7 anonim válasza:
Olvass könyveket.A fbukot meg hagyd a francba
6/7 anonim válasza:
A 15 cm vagy kisebb az nudli. 20 cm a minimum az is csak akkor ha hitelesített a mérés. Az alatt egy pöcs vagy.
7/7 anonim válasza:
Tudom, nem reprezentatív a dolog, de elég sok fiúval beszéltem már innen tabuk nélkül. Az utolsó 13 fiú közül 3 mondta 18cm körülinek, a többi 12-16cm közötti méreteket írt. Ezek mind gyk-ról indult beszélgetések. Tehát vagy a nagy, szerszámmal rendelkezők nem írnak privit, vagy a többségnek nincs 18centis. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!