Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ennyire ritka már a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire ritka már a 15 centi is és a legtöbb embernek nagyobb ?

Figyelt kérdés
Egy facebook csoportban olvastam hogy valakinek akkora és sokan írták nők hogy a legtöbb pasijuknak nagyobb de ez se rossz méret.
dec. 2. 08:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbb azt se tudja, hogy kell mérni. Benyomja hasig stb. Meg szerentek nagyzolni és rátesznek még 2 centit, mert mi baj lehet… ezért mondják, hogy kicsi a 15 centi, a legtöbbnek meg van mereven vagy 13. A nők meg végképp nem fogják tudni megsaccolni (ha csak szabályosan le nem méri), így mondhatnak akármit.

N

dec. 2. 12:50
 12/19 anonim ***** válasza:
78%

11.

Úgymond hivatalos mérés úgy történik, hogy bizony szeméremcsontig tolják a vonalzót. (bone pressed measurement)

A neten lévő adatokat is ezzel a módszerrel csinálják.

dec. 2. 13:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Pedig csak azt a részt kéne, ami ténylegesen bemegy a hüvelybe, mert a másik mérésnek így nem sok értelme van.
dec. 2. 13:22
 14/19 A kérdező kommentje:
A legtöbben alulról mérik szerintem. Nekem úgy 19 fentről 16.
dec. 2. 13:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

13

Annyi az értelme, hogy így a potenciális méretet mérik, hogy mekkora lenne, ha nem lenne dagadt az illető. Aminek talán annyi az értelme, hogy kontrollálnak elhízásra, ami pl. az USA-ban elég magas fokú

dec. 2. 14:06
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

13.

Igen de nem mind1 hogy egy adott illető épp 60kg vagy 90kg. Így a zsír miatt 2-4cm-vel is lehet kisebb. Ha pedig lefogy akkor sem a farka nő hanem a zsír megy le.

dec. 2. 14:38
 17/19 anonim ***** válasza:
79%
Lehet benne valami. Mostanában egyre több olyan fiút/férfit látok, akiknek akkora, hogy a vállukon átvetve hordják. 😂
dec. 2. 19:07
 18/19 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudom, lehet. Annyit mondok, hogy nekem 15 cm, volt sok barátnőm, és nem egynél előfordult, hogy túl mélyre is ment. Orgazmust is tudtam okozni szinte mindenkinek, jelenlegi csajom mindig elmegy tőle. Lehet kicsi, de elégedett vagyok én is, a barátnöm is.
dec. 3. 07:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Melyik Fb csoportban olvastad?
dec. 3. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!