Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzőség ha lesz*patja magát aztán alszik?
Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt
Eddig nem volt gond a szexel..
Mindig foglalkoztunk egymással.
De az utóbbi 1-2 hónapban egyre gyakrabban fordul elő hogy lesz*opatja magàt aztán átfordul és alszik….
Én meg hoppon maradok… és nézem a plafont.. (elég szar érzés)
Oké ha van szex az normálisan megvan minden.
De ő pl engem nem nagyon vagy ritkán szokott szájjal kényeztetni…
Kezd önző lenni vagy mi ez most?
Egyszerűen nem értem..
Nem vagyok az a fajta nő aki kibújik a szex alól, sose mondtam hogy “fáj a fejem”, bármikor benne voltam, meg nekem is elég magas a libidóm, de ez elég szarul esik hogy ő kielégül és utána alszik…
Más is tapasztalt ilyet? Mit csináltok ilyenkor?
28N
okt. 9. 07:43
31/34 anonim válasza:
:'( sajnállak kérdező
ilyen faszikat...
32/34 anonim válasza:
Én simán az arcára ültem volna, hogy tessék nyalni.. :)
33/34 Oldfire válasza:
Igazából nem ismerjük a részleteket. Ha csak egyszer-egyszer vagy ritkán fordul elő, betudható fáradtságnak is. Ezért nem kell morcosnak lenni. De ha sűrűn vagy állandóan előfordul az gáz. Ott már el lehet gondolkozni akár a szakitáson is. De előtte meg kellene beszélni.
34/34 anonim válasza:
Bár én fogtam volna ki ilyen magas libidoju lanyt !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!