Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Önzőség ha lesz*patja magát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önzőség ha lesz*patja magát aztán alszik?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt

Eddig nem volt gond a szexel..

Mindig foglalkoztunk egymással.

De az utóbbi 1-2 hónapban egyre gyakrabban fordul elő hogy lesz*opatja magàt aztán átfordul és alszik….

Én meg hoppon maradok… és nézem a plafont.. (elég szar érzés)

Oké ha van szex az normálisan megvan minden.

De ő pl engem nem nagyon vagy ritkán szokott szájjal kényeztetni…

Kezd önző lenni vagy mi ez most?

Egyszerűen nem értem..

Nem vagyok az a fajta nő aki kibújik a szex alól, sose mondtam hogy “fáj a fejem”, bármikor benne voltam, meg nekem is elég magas a libidóm, de ez elég szarul esik hogy ő kielégül és utána alszik…

Más is tapasztalt ilyet? Mit csináltok ilyenkor?

28N

okt. 9. 07:43
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Ürít egy jót és alszik.

Hogy veled mi van az nem érdekli.

Ez így eléggé világos?

okt. 9. 12:34
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

"Más is tapasztalt ilyet?"

Igen.

"Mit csináltok ilyenkor?"

Ott hagytam a fracba. Aztán összejöttem olyan férfival aki szeret és nem ürítő dézsának tekint.

okt. 9. 12:47
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia, szerintem vagy beszéljétek meg vagy keress egy olyan pasit aki rád is tekintettel van.

27f

okt. 9. 13:56
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem önzőség.

Érdekes, hogy mennyire másképp reagálnak az emberek, ha fordított a helyzet:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

okt. 9. 14:01
 25/34 anonim ***** válasza:
87%

Én pont ezért nem segítek csak akkor ha engem is kielégített.

Párom részéről nem önzőség, csak elfárad és ilyenkor semmihez sincs ereje.

okt. 9. 14:09
 26/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet hogy nehezen élvezel el és tényleg csak fáradtabb mint szokott?
okt. 9. 14:29
 27/34 anonim ***** válasza:
87%
Én nem értem, miért így állnak ma hozzá az emberek a párkapcsolatukhoz. Rögtön azt javasolják, hogy lépj le és keress mást. Még véletlenül se próbáljátok megbeszélni, "helyrehozni". Dobd ki, mint a szemetet és menj tovább, majd lesz másik. Vele más probléma lesz? Sebaj, ismételd ezt a folyamatot, míg nem találsz tökéleteset. Csakhogy a tökéletes kapcsolat ritka, mint az a bizonyos fehér madár. Minden kapcsolatban vannak időről-időre kisebb-nagyobb konfliktusok. Arra van a kommunikáció, hogy ezeket rendbe tegyük. Azt senki sem kérdezte, hogy pl minden másban jól megvagytok? Megkérdezted, miért nem kezdeményez szexet? Az én párom (és a legtöbb pasi is) úgy van ezzel, hogy ha stresszel és/vagy fáradt, nyomasztja valami, akkor a szexben nem tud koncentrálni. Nem tud teljesen kikapcsolni és csak rám figyelni, hogy nekem maximális örömöt okozzon, mert folyamatosan kattog az agya/kimerült. Ilyenkor viszont jól esik neki az orál (ha kapja), mert ott nem kell másra koncentrálnia és "megkönnyebbül". Lehet a te párod is ilyen. Lehet, hogy neki is hiányzik valami, vagy nyomasztja valami, esetleg fáradt, csak ezeket nem kommunikálja feléd. Ez nyilván nem jó, de ezért kell leülni és megbeszélni. Aztán vagy beszélgettek egy jót és minden a helyére kerül, elindul egy folyamat, a kommunikáció, ami később is segíthet vagy arra jutsz/juttok, hogy ez már nem működik és akkor lehet lépni. De legalább biztosan tudod, hogy miért. Nem csak feltételezel és olyan emberek véleményére, tanácsaira hagyatkozol, akik sem téged, sem a párodat, sem a kapcsolatotokat nem ismeri.
okt. 9. 15:28
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

27. Évekig voltam ilyen kapcsolatban. Sosem változtak, akármennyit könyörögtem vagy kértem. Hiába..

Aki nem akar tenni a masikert, nem is fog változni. Ennyi.

okt. 9. 16:56
 29/34 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem is azok javasolják a szakítást, akiknek már van kellő tapasztalatuk abban, hogy ennyiből is felismerik a red flag-eket. De mindenkinek szíve joga, hogy évekig szívassa magát egy ilyen pasival.
okt. 9. 17:20
 30/34 anonim ***** válasza:
28. De te jelezted és elmondtad. Épp ezt írom. A kérdező nem írta, hogy erről próbált-e beszélni a párjával vagy magában őrlödik és keresi a miérteket. Azt csak a másik (érintett) fél tudja megmondani és csak ők tudnak ezen változtatni. És ha a másik fél részéről erre nincs hajlandóság, akkor valóban érdemes tovább lépni. De nekem az eddigi szavaiból úgy tűnik, a kérdező magában és itt a gyakorin keresi a kérdésére/problémájára a választ, olyanoktól, akik semmit sem tudnak a párkalcsolatáról,mindössze ezt a kis "morzsát", ami miatt bizonytalan és ez alapján dönetene a jövőjéről. Ez pedig azért szomorú,mert úgy adnak mások tanácsot és javasolják az azonnali szakítást,hogy -mint írtam- semmit sem tudnak a kapcsolatukról. +1 meglátás: azt írja, nincs kezdeményezés szex iránt,de ha sor kerül rá,akkor az rendesen megvan. Azt írja,nem szokott nemet mondani..de azt nem tudjuk, kezdeményezni szokott-e vagy csak beleegyezik,ha a másik nyit. Az egyik opció lehet az is,hogy most a másik várja a kezdeményezést.. de szinte mindenki azonnal más nőre, a vágyak elmúlására meg önzésre alapoz. Én csupán annyit javasoltam,amit néhányan már előttem: nyílt és őszinte kommunikáció,mielőtt döntést hoz.Sem több, sem kevesebb. Nem kerül semmibe,de sokat segíthet jó döntést hozni.
okt. 9. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!