Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van hogy önző vagy a szexben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van hogy önző vagy a szexben, és csak a saját orgazmusod a fontos?

Figyelt kérdés

2023. júl. 27. 16:40
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem mindig
36 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Nem. Ha ilyen lenne, akkor az orgazmus után szégyellném magam. Igazából csak akkor esik jól elmenni, amikor a lány már teljesen ki van elégülve, és magatehetetlenül fekve ő kéri, hogy élvezzek rá, mert elfáradt.
2023. júl. 27. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem ez megint te vagy, aki folyamatosan azon rinyál, hogy egyéjszakásban nem nyalnak.
2023. júl. 27. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
A nő elsőnek és majd utána én... F.
2023. júl. 27. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Egyszer megesett, hogy én mentem el hamarabb, és mert eléggé siettünk, nem volt időm kárpótolni sajnos. Direkt soha nem volt ez célom, nyilván örömet akarunk okozni egymásnak minden alkalommal.
2023. júl. 27. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:
40%
Igen, önző vagyok a k.urváknál.
2023. júl. 27. 18:18
 6/6 anonim ***** válasza:
47%
Nincs. Csak a nő orgazmusa a fontos. Főleg, hogy imádok nyalni. És látni, ahogy elélvez. Hogy nekem van-e, nem olyan fontos. F 45
2023. júl. 28. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!