Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzőség a barátnőm részéről, ha nem viszonozza az orális kielégítést?
Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 08:15
2/22 anonim válasza:
Igen. Elmondta, hogy mi az oka? Miért nem szeretné viszonozni?
4/22 anonim válasza:
Persze, főleg, ha a nyalást meg elvárja. Próbáld ki egy darabig, hogy te sem nyalod ki őt.
5/22 anonim válasza:
Igen, önzőség, de!! Ha nem akarja csinálni, akkor ne erőltesd a dolgot, mert úgyis ímmel ámmal, szarul fogja csinálni. Egy rossz szopás meg senkinek sem hiányzik.
6/22 anonim válasza:
Sztem nem. Pusztán nem szeret szopni. Én párom pl nem szereti ha nyalják. Önző, mert nem hagyja? Pedig én szeretném... (40F)
7/22 anonim válasza:
#6 a tiéd egészen más helyzet. Ha ő maga nem szereti ha nyalják, miért lenne önző? Akkor lenne az, ha emiatt szopni se lenne hajlandó, pedig te szeretnéd.
8/22 anonim válasza:
Igen de én is ebben a cipőben járok,
10/22 anonim válasza:
Egy kapcsolatba ki ezt, ki azt tesz bele. A másik meg értékeli, hogy az számára mennyire jo, elfogadhato. Ahelyett, hogy itt kérdezgetsz (olyanoktol akik nem tudnak segiteni a megoldásban), gondold meg neked ez mennyire megfelelö kapcsolat? Vagy változtass rajta (megbeszélve a partnereddel) vagy keress uj partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!