Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotok azt mondja, nem jól csináljátok a kielégítést? Vagyis hogy kezelnétek?
Több év után. És amúgy szerelem/szeretet meg van.
Nem otromba, kiröhögős, komolytalan válaszokat kérek, én se viccből írtam ki, a komolyan vehető véleményeket szívesen olvasom.
A nők legtöbbje nem tud elélvezni a hüvelyen belüli izgatástól.
Tanulj meg nyalni, ujjazni!
Férfi, illetve "pasi"!
Én egyik exemmel voltam ilyen helyzetben. Én mondtam neki, hogy nem vagyok elégedett. Leültünk, meg kell próbálni megbeszélni!!
Elmondtam neki, hogy számomra kevés az előjáték, amit csinál, és ahogy az nem jó.
Mondtam, hogy olvasson utána kicsit, hogyan működnek a nők, hogyan is lehet elérni egy nőnél az orgazmust.
Sajnos ő ezen megsértődött, és bántotta a férfiasságát, hogy nem tud kielégíteni, miközben csak energiát kellett volna beleölni.
Többször is próbáltam vele megbeszélni, nem sikerült.
Tanulság:
Azt gondolom, hogy ezen nem megsértődni kell, hanem megbeszélni, mit szeretne máshogy, vagy mi jó, mi nem jó neki.
Esetleg lehet próbálkozni szex játékokkal is.
Ha a kommunikáció nem működik, vagy nem hajlandó elmagyarázni mit szeretne máshogy, akkor lehet ez a kapcsolat nem működőképes.
De miért nem mondtad inkább meg neki pl szex közben, hogy mit merre csináljon? Vagy volt ilyen is?
#6 persze, próbálkoztam mindennel. Sajnos van akit nem érdekel csak saját boldogsága.
#4 voltam
Azt mondanám neki! Baby! Ne hidd hogy Te vagy a Király! Hisz minden orgazmusom színleletem! :)
Kinyalnám, mint a mézesbödönt, és nem reklamálna többé! :)
Megkérdezném tőle, hogy jó neki? "Hogy csináljam, hogy jó legyen neked?"
Aztán úgy szexelnénk tovább.
A feleség panaszkodik az "urának"!
-Miattad nem volt részem soha egy jó szexben!
A férj azonnal lekever neki egy atyait!
-Honnan tudod Te azt hogy milyen a jó szex?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!