Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotok azt mondja, nem jól csináljátok a kielégítést? Vagyis hogy kezelnétek?

Figyelt kérdés

Több év után. És amúgy szerelem/szeretet meg van.

Nem otromba, kiröhögős, komolytalan válaszokat kérek, én se viccből írtam ki, a komolyan vehető véleményeket szívesen olvasom.

2022. márc. 22. 20:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanám, ahj baby nyugodtan mondhattad volna korábban is, szóval a jövőben mire is figyeljek jobban? Értelmes ember nem hiúsági kérdést csinál belőle, hanem örül a visszajelzésnek, hogy további infókat kap ahhoz hogy okozzon örömet a párjának.
2022. márc. 22. 23:26
 12/21 anonim ***** válasza:
54%
Ilyen még nem volt.😅
2022. márc. 23. 00:02
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak szerintem gáz, hogy több év után jelzi ezt a párod?
2022. márc. 23. 01:21
 14/21 anonim ***** válasza:

És ha kamukérdés?

Ahhoz is évek kellenek, míg megszületik! :)

2022. márc. 23. 17:44
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, főleg mert szinte mindenki érdemben próbált válaszolni, komolyan vette a kérdést. Most csak a 13-nak válaszolnék, igazából (én még mindig hiszem legalábbis) nem akart megbántani és talán próbálta is szépen közölni. El tudom hinni, hogy nehéz lehetett neki, ezért is várhatott évekig, ez egy nagyon nehéz beszélgetés volt mindkettőnk részére. A szeretet és bizalom ellenére. Nem könnyű egy ilyen közlés. Nekem meghallani nem volt könnyű, ez biztos. Neki meg elmondani.

A többi pedig, amit válaszolhatnék...az annyira nehéz, hogy most inkább nem.

2022. márc. 23. 20:07
 16/21 anonim ***** válasza:
#13 vagyok. Többé kevésbé érthető, de szerintem akkor is sok az a pár év. Egy komoly kapcsolatban mindent meg lehet és kell beszélni, még akkor is ha nehéz, és elhiszem, hogy nehéz volt erről beszélnetek. Mindenkinek másak a szexuális elvárásai, másképp elégül ki, stb. Hamarabb is fel lehetett volna ezt hozni és megbeszélni mit nem csinálsz épp jól, és javítani rajta. Azt is értem, hogy nem akart megbántani. De évekig hiányt szenvedni sem oké. Kommunikáció!
2022. márc. 24. 20:33
 17/21 anonim ***** válasza:

Én elbujdokolnék szégyenemben az emberek elől!

Fontolgatnám, hogy belépek a fideszbe, vagy valami más szarba!

2022. márc. 24. 21:11
 18/21 A kérdező kommentje:
Eközben én: inkább a gyakorira posztolom ki, mekkora nyomoronc vagyok.
2022. márc. 24. 21:22
 19/21 anonim ***** válasza:

Mert még SUB is vagy!

2022. márc. 24. 21:26
 20/21 anonim ***** válasza:

a 11-es utolsó mondatában van a lényeg.

AKivel nem jó az első-második és talán a harmadik alkalom, az soha nem lesz jóó. X év után meg jn a megcsalás, vagy szétmenés és totális elhidegülés.

Nagyon ritka az, hogy X év után fellendül és még jobb lesz, netalán egy életre. Megtanulok elmondásalapjánnyalniszopnisimogatni nem lehet, csak olyan lesz, mintha az ajtófélfát smirglizné otthon. Vagy érzésből úgy jön minden, ahogy a másiknak pont jó, vagy soha nem lesz jó, csak egy koncentrálásbólháthasikerülszenvedés lesz. Majd 15 év múlva szembejön valaki az utcán és elázik tőle a bugyid, valamiért, nem kérdezd miért.

(nem szószerint értendő)

2022. ápr. 11. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!