Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hetero férfi miért szeretheti jobban az analt mint a punciba szexet? Lehet,hogy biszex?
#60 te sem leszel az intelligencia mintapéldánya...
Talán a lány ismerőseid azért mondták az általad kinézett lányokra, hogy sok pénz kell hozzá, mert az általad kinézett lányok tipikusan olyan lányok voltak, akik a férfiak (vagy fiúk) pénzére utaznak... Nem vagy egyedül, a legtöbb férfi ilyen nőt akar maga mellé, nem egy olyat, akinek nem a pénz a fontos. Aztán persze szidjátok az összes nőt a világon. Így az egyszerű.
A másik. A punci kinézete áruld már el, hogy jön ahhoz, hogy valakinek szép arca van... Te teljesen el vagy tévedve, nem is értem, hogy ezt mégis hogy tudod összekötni, mintha valami másik dimenzióban lennél...
Egyébként is, neked mi a szép punci? Én nem igazán tartom magam szépnek, eltartom magam, nem kell más pénze, úgy gondolom megfelelő erkölcsi értékrendem van, viszont a puncim szép, legalábbis annak tartom, mások is annak tartották. Akkor most mi van?? És most lehet mondani, hogy mások valszeg hazudtak, de nem hiszem, mert imádták és a babapuncit általában szépnek tartják (persze nem mindenki, lehet te sem, mondjuk azt pont lesz,rom).
Ilyen butaságot nem is értem, honnan szedtél...
61#
A lány ismerősök azért mondták mert elő jött a női féltékenység. Ugyan ez mikor a női ismerős mondja mikor össze akarok jönni egy nővel, hogy vigyázz vele tudod milyenek a nők..
Tehát a nő általánosíthat, modhat rosszat a saját neméről, ha egy férfi teszi ezt akkor felháborodás van. Itt megint elő jön a nő vagyok nekem több jogom van miközben az egyenjoguságról papolok..
Totális ellentmondás ez is.
Hol írtam olyat, hogy van összefüggés a szép arc és szép punci között??
Aközött viszont van összefüggés, hogy ma egy átlagos magyar nő a férfiak anyagi helyzete alapján választ párt és lesznek érzelmei. Megfigyeltem, hogy ahol van lakás, ház, kert, kocsi ott a nő hírtelen szerelmes lesz és szűlni akar.. ahol nincs ott max fellángolás van.
És ezt a mai napig tagadják a nők. De miért? Annyira egyértelmű!!
Könnyű életet akarnak és nem akarnak erőfeszítéseket tenni a dolgokba. Sok ilyen nő van??
Igen!!!!
Akkor miért kell még mindig letagadni és úgy beállítani, hogy csak pár nő ilyen, de a többség normális..
#63 én és a barátnőim egyáltalán nem a pénzt kerestük a párjainkban. Az egyik barátnőm pl sokkal többet keres, mint a párja. Én nem vagyok közös kasszán a párommal, pl ha nyaralni megyünk, akkor felesben fizetünk. Étteremben nem felezünk, ott vagy ő vagy én fizetem a teljes összeget. Magamnak veszem meg a ruhákat, pipere dolgaimat, stb.
Ezt a női féltékenységet nem is értem... Nekem vannak fiú haverjaim, csak akkor mondom, hogy vigyázzanak a nővel, ha valami baj van vele. De ilyenkor általában a többi haverja is (akik férfiak) ezt mondják. Egy havernál miért lennék féltékeny?
Milyen barátaid vannak neked?? Mondjuk hasonló hasonlót vonz. Olyan barátaid vannak, amilyen te magad is vagy. Innentől kezdve megérdemled őket.
Azt is el tudom képzelni egyébként, hogy neked tényleg a két lábon járó red flag-ek jönnek be és a barátaid nem hazudnak. Pl kacsaszájú, szilikonmacák vagy ilyesmi. Na azoknak csak a pénz kell.
Kinézem belőled, hogy csak a külsőt nézed és meglepődsz, hogy a ribis külső egy r.bancot takar.
64#
Az, hogy te nem vagy pénzéhes, érdek az kizárja, hogy nagyon sok nő ilyen ma Magyarországon??
Ha nem számítana a belső akkor nem lenne gondom nem gondolod?
Tévedsz, a természetes szépségeket szeretem normális belső értékekkel. Pl, hogy ne gondolja azt, hogy neki minden alanyi jogon jár mert nő, ne gondolja azt, hogy ő hercegnő, ne akarjon mindent puncival elérni. Együtt akarjon elérni dolgokat és ne a férfi hátán. Ha megígér valamit akkor tartsa be. Ha hibázott akkor vállalja a felelősséget.
A tapasztalatom az,hogy egy átlagos nő ilyen feltételekkel nem akar kapcsolatot. Egy átlagos magyar nő 2 szinttel a saját szintje felett keres párt mert könnyű életet akar, mert puncival akar mindent elérni és mert azt gondolja, hogy ő a leggyönyörűbb a világon mert 3 faszi meg akarja dugni..
Ez a szomorú valóság. A nők nagy része el vannak szállva maguktól. Belül ők is tudják, hogy puncival, cicivel harcolnak ki figyelmet és ezzel érnek el dolgokat, de ezt soha nem fogják bevallani. Ezt le kell tagadni, nem derülhet ki.
Hogy miért így jàtszotok azt kérdezd meg a nőktől..
Miért játszunk? Én nem játszok.
Azt elismerem, hogy sok nő olyan, amilyet leírtál, de nem akarom elhinni, hogy annyira sok, amiből ekkora problémát kell kreálni. Nekem tényleg nem ilyen a baráti és haveri köröm, ezért nem akarom elhinni, hogy itt az ÖSSZES nővel van baj és nem azzal, hogy pl rossz helyen keresgélsz.
66#
Áruld már él, hogy hol keressek??
Erre még sosem kaptam választ.
Aki tetszett, külsőre, vonzott arról előbb vagy utóbb mindig kiderült, hogy belsőleg megbízhatatlan vagy érdek, pénzéhes, hazug, mániákus tagadó. Ezen kívül az igények a csillagos egekben vannak. Mikor vissza kérdezel, hogy te mit tudsz nyújtani akkor a kinézete kívül, punci, két mell semmit nem tud felmutatni.
Jól mondtad, nagyon sok nő ilyen. Egyre többen mert ez kb már divat lett.
Neked nem probléma ez mert neked nem volt rengeteg negatív tapasztalatod.
Még azok a nőibismerőseim is tagadják ezt akik ismerik az összes sztorimat. Ilyenkor jön a mutatnak egy lányt aki abszolút nem tetszik és jön a miért nem jössz vele össze?
Talán mert nem tetszik és szeretném én kiválasztani aki nekem tetszik..
Ez okozna boldogságot. Azzal a nővel együtt lenni akivel akartam. Nem azzal aki senkinek nem kell és megpróbálják rám sózni hátha.. Ez sosem működött.
De olyan is volt, hogy évekig nem találtam olyan lányt skiért oda tudnék lenni. Csak olyan aki külsőre tetszett, de a személyisége egyáltalán nem fogott meg.
#68 aha, tehát a topmodellek jönnek be. Az ilyen jellegű nők nem is az agyadat, humorodat fogják szeretni.
Most én ezzel nem tudok mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!