Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hetero férfi miért szeretheti jobban az analt mint a punciba szexet? Lehet,hogy biszex?
Így már megnyugodtam.
Tényleg nagyon szép, de továbbra is állitom, hogy egy anál függőt, csak rövid távon kötné le.
Szerintem nem feltétlenül azért, mert szűkebb. Annak esetleg jó lehet, akinek kicsi a farka. Egy normál farkat teljesen körbeölel a punci.
Szerintem sok férfi ezzel alázni is akarja a nőt. Hogy nem a női nemi szervét használja, hanem inkább a végbelét. Megalázza a nőiségét.
Biztos nem az ő fotója!
Csak szeretne olyat! Az egy fiatalkorú nő puncija
A képen a punci nem az enyém, de mégis, aruljátok már el, miért gondoljátok, hogy fiatalkorú a gazdaja... Remélem nem azért, mert a buta férfiagyatokkal azt gondoljátok, hogy az idősebb nőknek salátásabb a puncijuk, mert akkor megőrülök.
Én nem értettem, miért van a linket belinkelo nő eltelve magától, mert az egy átlagos punci. Az enyém is kb ilyen és elmúltam 30...
Nem kell megőrülnöd, tudom, hogy semmi köze a "kihasználtságnak" a salátáshoz :)
Inkább csak volt egy rossz megérzésem, megijedtem hogy esetleg tiltott fotót láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!