Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy hetero férfi miért szereth...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hetero férfi miért szeretheti jobban az analt mint a punciba szexet? Lehet,hogy biszex?

Figyelt kérdés

szept. 29. 17:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
19%
#29 Ez tényleg a tiéd? Ugye nem egy fiatalkorú fotója?
okt. 1. 09:54
 32/70 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom hogy 20évesen mennyire számítok fiatalnak? :)
okt. 1. 09:59
 33/70 anonim ***** válasza:
80%

Így már megnyugodtam.

Tényleg nagyon szép, de továbbra is állitom, hogy egy anál függőt, csak rövid távon kötné le.

okt. 1. 10:16
 34/70 anonim ***** válasza:
100%
mert homi
okt. 2. 05:26
 35/70 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés feltevés nagyon érdekelne abból a szempontból, hogy talán nem sok ilyen hapsi van, de aki ilyen az vajon miért? A válaszokból eddig semmi olyan értelmeset nem lehetett kiszűrni ami megmagyarázná. Írtok itt, hogy buznyákos, stb, de aki mégis azt az miért? Miért nem elég a meleg, nedves mézeskosár?
okt. 2. 06:19
 36/70 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem feltétlenül azért, mert szűkebb. Annak esetleg jó lehet, akinek kicsi a farka. Egy normál farkat teljesen körbeölel a punci.

Szerintem sok férfi ezzel alázni is akarja a nőt. Hogy nem a női nemi szervét használja, hanem inkább a végbelét. Megalázza a nőiségét.

okt. 2. 11:57
 37/70 anonim ***** válasza:
100%
kb igen, előttem szóló. meg az is benne van, hogy nem megszokott kicsit tabu. kipróbáltam nekem nem jön be. szeretőm is szerette volna kipróbálni, belementem a kedvéért.figyeltem rá ő pl. élvezte. de nem erőlteti rám.
okt. 2. 12:10
 38/70 A kérdező kommentje:

Biztos nem az ő fotója!

Csak szeretne olyat! Az egy fiatalkorú nő puncija

okt. 2. 14:18
 39/70 anonim ***** válasza:
100%

A képen a punci nem az enyém, de mégis, aruljátok már el, miért gondoljátok, hogy fiatalkorú a gazdaja... Remélem nem azért, mert a buta férfiagyatokkal azt gondoljátok, hogy az idősebb nőknek salátásabb a puncijuk, mert akkor megőrülök.

Én nem értettem, miért van a linket belinkelo nő eltelve magától, mert az egy átlagos punci. Az enyém is kb ilyen és elmúltam 30...

okt. 2. 16:30
 40/70 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell megőrülnöd, tudom, hogy semmi köze a "kihasználtságnak" a salátáshoz :)

Inkább csak volt egy rossz megérzésem, megijedtem hogy esetleg tiltott fotót láttam.

okt. 2. 16:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!