Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hetero férfi miért szeretheti jobban az analt mint a punciba szexet? Lehet,hogy biszex?
51# te azt mondtad, hogy minden puncit szépnek látsz. Szerintem meg nem minden punci szép.
Gondolom szerinted nincsen csúnya nő sem csak hülye pasi..
Ettől még vannak csúnya nők.
Hogy miért vagyok a mostani párommal? Azért mert minden olyan tulajdonsága jó ami a szép puncijú nőknek nem. Csak ilyen alap dolgokról beszélek mint megbízhatóság, házias, nem érdek, nem pénzéhes.
Tudod sok szép lánnyal össze jöttem anno, de áruld már el, hogy lehet együtt élni valakivel aki nem megbízható, hazudik, tagad és naponta változik a véleménye mindenről?
És elvárja, hogy te mind ehhez jó pofát vágjál. Na én nem tudtam és mindig elmondtam a véleményemet. Az eredmény mindig szakítás volt hiszen nem azt mondtam amit őnagysága hallani akart..
#53 beallítod magad egy nagyon fhasza embernek, akinek nem csak a punci a fontos. Ez nagyon jó, hogy nem csak az!!
De a valaszodban azt írtad, hogy két féle nő van: akinek szép a puncija és egy hárpia, valamint akinek csúnya, de egy rendes, dolgos asszony.
Azért ezt gondold át még egyszer...
57,58
Akkor dugjatok pasikat, a nőket hagyjátok meg az igazi férfiaknak!
54, 55#
Akkor mondjátok már el, hogy hol lehet találni szép puncija, szép arcú normális nőt aki nem hazudik, nem követelőzik, nem csak meg!!
Érdekes módon én ilyet nem találtam pedig sokat csajoztam. Ha egy átlagos van annál kicsit jobb nőre rá akartam menni a lány ismerőseim reakciója egyből az volt, hogy egy ilyen lányhoz sok pénz kell.
Majd ha kimondottan az igazat, hogy a nők nagy része pénzéhes érdek és ettől függnek az érzelmeik is akkor azonnal jön a felháborodás, hogy mit képzelsz.. és a védekezés: nem minden nő ilyen...
Miközben ők mondják, hogy,az általam kinézett lányhoz sok pénz kell.
Várom a címeket továbbra is, hogy hol vannak a szép arcú, szép puncijú,normàlis, alkalmazkodni tudó, az igazsággal baratságban lévő , őszinte, kedves nők akik valóban megérdemlik a tiszteletet, kedvességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!