Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hetero férfi miért szeretheti jobban az analt mint a punciba szexet? Lehet,hogy biszex?
El sem tudom képzelni, számomra ez teljesen szürreális.
Izgat az anál, de eszembe nem jutna a puncit hanyagolni érte. Túl izgató ahhoz, hogy ne kényeztesse az ember.
#23 nem kételkedem a puncid kvalitásában, elhiszem neked, hogy a tiéd egy álom.
De ne legyél naív, egy anál-mániás idővel a te hátsódat is meg akarná majd dugni.
Párját ritkitó punci és józan ész? A párod helyesen választott :)
Erőltetett análra sose mondjatok igent! Természetesen a "ha szeretsz, megteszed nekem" duma is erőltetés.
#23:
Vagy épp a "te p*cked" épp az ellenkezője annak amit leírtál🕳🕳🤣🤣🫵
Divatból!!!
Ha ez szégyen lenne akkor 90-al csökkenne azon férfiak száma akik az anált erőltetik. Én is próbáltam kb 3x és őszintén nem értem, hogy ez miért jobb mint a puncit dugni. Én is kipróbáltam kíváncsiságból 3 különböző lánnyal és egyszer sem volt az az érzésem, hogy,ez jobb mint punciba. Sőt a punci sokkal jobb és arra való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!