Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hetero férfi miért szeretheti jobban az analt mint a punciba szexet? Lehet,hogy biszex?
Figyelt kérdés
szept. 29. 17:47
41/70 anonim válasza:
Bár minden "átlagos" punci ilyen lenne...
44/70 anonim válasza:
43. És ezzel mi a baj? A ti farkatok gyönyörű? Nagyon nem..
45/70 anonim válasza:
Az enyémmel nincs gond, de ha lenne sem várhatja el az ember mindenkitől, hogy tökéletesnek lássa. Nem igaz?
46/70 anonim válasza:
4t. Aki szeret, tökéletesnek látja és orgazmusig dugja!
Én ezt el is várom mint nő, mert imádom.
47/70 anonim válasza:
44 tipikus női feláborodás.
Mi az, hogy nem mondod minden női puncija, hogy szép. Hogy jössz te ehhez..
48/70 anonim válasza:
47. Így van. Én nőként is mindegyiket szépnek látom. De ti olyan könnyen beszéltek, nektek csak be kell rakni, nem számít ki hogy néz ki. Így működtök. :)
49/70 anonim válasza:
Nekem a jobb felső nem tetszik, de a többi igen.
50/70 anonim válasza:
48#
Nagyon rosszul látod. A mostani páromé pl nem tetszik.
Óriási különbség van punci és punci között.
Nagyon is számít, hogy néz ki, milyen a színe és milyen az íze. Az is, hogy képes e a nő elmenni vagy képtelen és a férfit hibáztatja ahelyett, hogy megmondaná, hogy mi a jó neki. Csak mert egy férfi meg szokta mondani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!