Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy hetero férfi miért szereth...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hetero férfi miért szeretheti jobban az analt mint a punciba szexet? Lehet,hogy biszex?

Figyelt kérdés

szept. 29. 17:47
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem azért izgat ez egy férfit, mert kevés nő engedi, még kevesebb szereti és ha ehhez hozzájut, akkor kihasználja. 6, a büdös életbe nem hallottam olyan férfiakról, akik nővel csak análba akarnák.
szept. 30. 00:40
 12/70 anonim ***** válasza:
100%

11. Itt a 8as a példa, szerintem nem is szereti a punci szexet, vicc...

Ha ilyen férfivel találkoznék mint 8, szexig sem jutnánk el. Aki nem elégít ki orálisan, vagy nem dugja meg jól a puncim, az nem férfi. Ennyi..

szept. 30. 00:56
 13/70 anonim ***** válasza:
26%
12, Hát akkor egy hülyével kevesebb, akitől félned kell, hogy nem fog kielégíteni.:D Azt szerintem egyébként nem mondta, hogy a vaginális szexet nem szereti.
szept. 30. 01:00
 14/70 anonim ***** válasza:
26%

#11 pedig elég sok ilyen "férfi" van ;)

6 voltam.

#12 egyetértek. Vagy lehet megdugja a puncit, de csak kényszerből.

szept. 30. 01:31
 15/70 anonim ***** válasza:
12%
Ott volt egy tirkos szó a sorok közt, nem lesz gyerek.
szept. 30. 07:44
 16/70 anonim ***** válasza:
100%
14. Hát erről beszélek, felháborító!
szept. 30. 10:23
 17/70 anonim ***** válasza:
0%
Nénikétekért kellett lepontozni, mert leírtam a véleményem.. Mindig úgy gondolom, hogy a férfiak 99,9%-a szereti pinába, te meg jó nagy ribi lehetsz, hogy így leírod, hogy szereted ha jól megdugnak. Ezzel nem illik dicsekedni szerintem.
szept. 30. 12:56
 18/70 anonim ***** válasza:
32%

#17 habár nem én írtam azt a választ, de azért megkérdezném, hogy egy nő nem mondhatja el, hogy szereti a szexet?

Nem tudom, melyik választ írtad, de meg is érdemelted, hogy lepontoztak, amilyen szexista barom vagy.

szept. 30. 13:03
 19/70 anonim ***** válasza:
100%

17. Gondolom fáj hogy imádom amikor a párom dugja a puncim. :)

Aki egy Incel, joggal sír itt, sosem lesz senkije sem.

szept. 30. 13:08
 20/70 anonim ***** válasza:
0%
Normális választ írtam. Nem vagyok szexista egyáltalán. Elmondhatja egy nő is hogy akarja, de szerintem illik finoman fogalmazni, különben tényleg csak azt fogják benned látni a férfiak. De lehet valakinek az a célja, hogy itt szerezzen "udvarlókat", ő dolga, csak megjegyeztem a véleményem, nem kell ezzel egyetérteni.
szept. 30. 13:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!