Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen már szex?
#38as vagyok.
Pont nem akarom a fejem homokba dugni.
Szüleim sosem mondtak el semmit. Amit tudtam azt magamtól vagy hallomásból tanultam meg.
Ezt nem akarom a fiamnak.
Elmondtam neki is bármi kérdése van inkább tőlem kérdezzen, mint osztálytársaitól akik kb annyit tudnak mint ő.
41
Többet tudna mint te vagy én, van amelyik még tapasztaltabb is.
Most tegye már fel a kezét aki tényleg a szülőjéhez ment mert nem tudott valamit 😂
Persze nekem is ezt monták aztán anyám nem volt képes nyiltan kimondani annyit se hogy "szex". Meg ment az erőltetés hogy csak a leendő vőlegényemmel bújjak össze...
Ha oda jut korban a lányom én kiselőadást fogok neki tartani egy maszti csomaggal- nem várom meg amíg eltűnnek a hűtőből meg fürdő polcról a hengeres dolgok. És elpróbáltatom vele a gumi helyes felrakását akármilyen ciki lesz neki abban a pillanatban- ne a gyakorin kérdezgesse hogy mivel védekezzen mert az óvszer mindig szétszakad?
Inkább tudja és még 10 évig ne használja a tudást minthogy valamiért korán belekóstol de nem tudja mit hogyan kell -mint én-
Egyetértek a 44-el, annyi kiegészítéssel, hogy énvelem kisfiúként anyám rengeteget beszélgetett a szexről. Azt akarta, hogy ne legyek egy gyökér kis kan és normálisan bánjak a lányokkal. Már a beszélgetésekkor is állt a cerka, de én amúgy bármit kérdezhettem anyámtól, válaszolt rá. Persze aztán ez visszafelé sült el és 21 éves koromig nem volt semmi, mert olyan normális voltam, hogy minden velem egykorú lánynál a barát kategóriába kerültem.
És én is azt mondtam a feleségemnek, hogy majd a mi lányunknál ne hagyjuk már, hogy mindenféle feszélyes tárggyal próbálkozzon, például fésűnyéllel, inkább vegyunk neki megfelelő méretű célszerszámot, ha eljön az ideje! És fel kell világosítani még mielőtt a társai teszik meg.
Első barátom anyja is ilyen nyitott volt 15-6 évesek voltunk és óvszert adott neki meg meghívott engem is amikor elmentek nyaralni balcsira ahol együtt aludhattunk. Sokkal jobb érzés volt mint az otthoni "jaj csak azt ne mi az hogy ránéztél egy fiúra és haza akarod hozni" hangulat. Ha szexelni akarnak a kistinik úgyis szexelni fognak ez tapasztalat.
Sokkal inkább ártott a szégyen és titokban itt-ott összebújás mint az akkori korom
#45 "Persze aztán ez visszafelé sült el és 21 éves koromig nem volt semmi, mert olyan normális voltam, hogy minden velem egykorú lánynál a barát kategóriába kerültem."
Az teljesen jó. Én is hasonló voltam, anyámmal mindent meg tudtam beszélni, 24 évesen sikerült elvesztenem a szüzességem.
Amikor középiskolába jàrtam a 2000-es évek elején, szerintem kb a 15-16 éves tinik felének, harmadának volt komoly kapcsolata, ahol volt szex is. Volt aztán olyan, aki 12-13 évesen vesztette el a szüzességét, visszanézve ö mondjuk biztos nem tudta hovatenni valahol.
Én úgy látom, hogy nagyon változó, kinek milyen élmény lehet. Ha megfelelö a partner, akkor már mint pozitív élény marad, inkább ott lehet gond, ha kortársak nyomására akar átesni a tüzkeresztségen, mikor viszont ö nem áll igazából lelkileg készen.
Kicsit durva, de már akkor volt csaj aki az osztályban arról kérdezösködött, hogy anál (!) elött hogyan is kell beöntést adni, valamivel késöbb pedig arról beszélt, hogy tökre fájt, még másnap is utána...
Ez volt több, mint 20 éve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!