Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 évesen nagyon ciki lenne, ha egy 22 éves fiúval járnék?
#1 te most ezt hogy értetted?
Csak mert én úgy, hogy a kérdező (aki a nő) nem szerelmes, és ő akar csak szexelni, nem pedig fordítva.
Hát nem tudom, szerintem ez így annyira nem etikus.
Ha nem szerelmet vallott volna, hanem hogy izgatják a már majdnem anyja korú nők, akkor zöld a lámpa nálam is, de egy részben érzelmi vonalra csak szexet tolni.... Hát szerintem ez csak rosszul sülhet el... :D
19 évesen még nem biztos, hogy tisztában van azzal, mi is az amit érez. Egy nagyon erős testi vonzalomról is gondolhatja azt, hogy szerelem, főleg, ha még sosem vol6 szerelmes. Ilyen korban amúgy sincsenek komoly érzelmek
Vágj(atok) bele bátran, egyikőtöknek sincs veszteni valója.
Őszintén mondd meg neki, hogy kedveled ( már ha így van), de te csak szexet szeretnél, mert a párkapcsolat úgysem működne. Túl nagy a korkülönbség. Ha így is benne van, nyugodtan belemehetsz.
Ha tisztázva vannak előre a " játékszabályok" akkor nem használod ki. Tudja mi a helyzet, és ő dönti el, ez elég e neki vagy sem.
Bár még ez sem garancia hogy egy ilyen barátság extrákkal dolog működhet. Nekem is volt ilyen, mindketten így mentünk a viszonyba, aztán a srác úgy 2 hónap után szerelmet vallott, és mondta hogy többet akar. Hát, kénytelen voltam " szakítani" vele. Akkor én 23 voltam, ő meg 17.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!