Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 24 évesen csak egy barátnőm volt 18 éves koromtól 22 éves koromig akkor sok mindenből kimaradtam?
Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 18:57
1/5 Csicuki válasza:
miért maradtál volna ki sokmindenből?
van aki rengeteg nővel volt még se tudott semmit
Szerintem ez nem a mennyiségen múlik hanem a minőségen
2/5 anonim válasza:
Nem, sőt... 4 év kapcsolat is ritka ennyi idősen, nekem pl 38 évesen csak egy 5 éves és egy 1 éves volt, a többi 5 csak pár hónap...
3/5 anonim válasza:
Sokan még szűzek ennyi idősen, vagy épp pár hetes/hónapos kapcsolaton vannak túl.
Szerinted akkor miből maradtál volna ki? Valószinűleg te már több mindent megéltél abban a kapcsolatban, mint más átlag 24 éves.
4/5 anonim válasza:
Konkrétan semmiből sem maradtál ki. Mindennek megvan a maga ideje 😉
5/5 anonim válasza:
30 éve egy nővel élek, akkor sok mindenből kimaradtam?
Meglehet, de nem véletlen, hogy vele élek ennyi ideje.
Te miért voltál addig vele, ha esetleg úgy érzed kimaradtál valamiből?
Minden csak nézőpont kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!