Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van hogy a szex során csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van hogy a szex során csak egy pózban vagy végig, és úgy élvezel el?

Figyelt kérdés

2023. aug. 1. 14:12
A kérdező szavazást indított:
misszionárius
kutya póz hátulról
lovagló
oldalról
nekem mindegy
28 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, általában egy poz. Szerintem abbol (ami mindkettötöknek elfogadott) kell kihozni a lehetöségeket, ne össze-vissza variálni. De [link]
2023. aug. 1. 14:31
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Én még sosem szexeltem úgy hogy végig csak egy pózban lettünk volna.
2023. aug. 1. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
Nyolc másodperc alatt nehéz többször pózt váltani.
2023. aug. 1. 15:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Elődordul, de főleg akkor ha az előjátékot, vagy az orált nagyon sokáig húztuk.

Párom nem szokta kérni, hogy dugással fejezzük be, mert neki legalább annyira izgató orállal befejezni, de nekem néha hiányzik még a végéről. Ilyenkor mielőtt elélveznék kérem, hogy gyorsan dugjon egy kicsit és ilyankor tényleg már csak 1-2 perc kell és a csúcson vagyok. Ez ilyenkor nem is sokott más lenni csak misszionárius.

Illetve ugyanez fordítva, de akkor nem szólok, csak lovaglóban rámászok. Ennek dupla előnye van, mert az élvezésem látva sokszor ő is egyből elélvez.

Kíváncsiságból próbáltuk sokáig egy pózban csinálni, de szerintem 5-10 perc környékén bármely együttlét veszít az élvezeti értékéből ha ugyanazt a pózt tartjuk. Lehet tempóval, vagy ha szükséges szünetekkel frissíteni, változatossá tenni, de minek szenvedni ha kis változtatással újra maxra lehet járatni a vágyat. Persze ez lehet nem csak másik póz, de kis pettin, vagy orál is.

Ilyenkor sem ugyanahhoz a pózhoz térünk vissza, bár kivételek akadnak. Egy kis sérülést követően pl. volt, hogy csak a lovagló jöhetett szóba. Ott szerintem volt legalább 30 perc az aktus 5-5 perces etapokban.

L28

2023. aug. 14. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!